Već mjesecima svako jutro na istom mjestu i otprilike isto vremena bude parkiran skupocjeni BMW zadarskih registarskih oznaka.

To što je parkiran na mjestu na kojem se ne može parkirati očito ne smeta nikome. Ni djelatnicima gradske tvrtke „Obala i lučice“ koji plaću dobivaju zahvaljujući naplati parkinga, a ni policiji koja samo do podne ovuda patrolira najmanje deset puta. Je li moguće da vlasnik ovog BMW-a nema 6 kuna za sat parkiranja u I.zoni pa se svaki dan „šverca“ i tako vuče za nos i policiju i gradsku tvrtku? Čitatelji nam javljaju kako je tu prije nekoliko mjeseci jedan umirovljenik parkirao staru Škodu i u roku od 15 minuta na vjetrobranskom staklu mu je osvanula kazna za pogrešno parkiranje. Ništa čudno obzirom da je Zadar poznat po tome da u ovom gradu nisu svi jednaki pa se neki mogu parkirati i na „zebri“ i neće dobiti kaznu dok drugi, zapravo većina poštenih građana mora itekako dobro paziti gdje će ostaviti svog limenog ljubimca.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime