Kada je parkiranje u Makarskoj u pitanju, sve je moguće. Vozači parkiraju na zelenim površinama, invalidskim mjestima, pješačkim prijelazima, nogostupima…

Rijetko koji vozač bude kažnjen, a to potiče još veći nered odnosno vozačku nekulturu. Tako je bilo i sinoć kada nam je jedna majka poslala fotografije na kojima se vidi kako je vlasnik ovog vozila blokirao cijeli nogostup.

– Što da vam kažem. Guram kolica i vidim pedesetak metara ispred sebe čovjeka kako nonšalantno zauzima cijeli nogostup i odlazi u obližnju gostionu. Vičem mu da makne auto, on se pravi gluh. Da policija u Makarskoj bolje radi svoj posao, ovakve se stvari ne bi događale, ogorčeno će naša čitateljica.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

5 KOMENTARI

  1. Isto tako Franjevački put svaki dan parkirno na nogostupa 15 auta djeca iz škole se privlače pored njih a da ne govorim mame sa kolicima koje žive na Istoku. Koliko puta prođe policija pored njih i ništa. ŽALOSNO.

  2. Policija se bavi ne bahatima, nego iskaču iz grmlja, iz zasjeda po gradu, “kontroliraju” saobraćaj i pišu kazne poštenim građanima. Bahate ni takve oni ne diraju jer ionako su svi ti njihovi pajde i kolege.

    • Dok ovi pod incijalin nit imadu u glavi, nit imadu kulture, nit imadu odgoja… Spomenen li još i bon-ton, zaplest ću ih u mrižu, pa će se počet koprcat… Aj SB izduši!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime