Makarski komunalni redari ne smiju kažnjavati vlasnike nepropisno parkiranih vozila, ali ih mogu upozoriti ili pozvati policiju da ih kazni

To i redovito rade, no primjenjuju selektivni pristup. Tako je vozilo s fotografija, upozoravaju čitatelji, čitavo ljeto i sve do danas nepropisno parkirano. Nažalost, komunalni redari to ne vide. – Moguće da im sunce tuče u oči. Čim oni okrenu glavu prema autu, opali ih ono sunce pa bidni ne vide, komentirao je jedan od naših čitatelja.

Vozilo je mjesecima parkirano u voznoj traci. Na to su vlasnika u više navrata upozorili obližnji hotelijeri i koncesionar lučice, no vlasnik (podaci poznati redakciji, op.a.) se uporno oglušuje.

5 KOMENTARI

  1. Vaše tvrdnje ne piju vodu, tj. bez argumenata građane dezinformirate. Za potvrdu možete kontaktirati vlasnika vozila ili u gradu zatražiti informaciju o postupanju sukladno zakonu.

  2. Bilo bi dobro da malo prođete kod “hotela” Bonaca di je dvosmjerna ulica , od autobusa , osobni automobila , kamiona , kombija koji su ispred “hotela” parkirani digod se nemore proć ,a to je dvosmjerna ulica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime