Udruga Klub Mostaraca koja okuplja Mostarke, Mostarce i prijatelje Mostara u Zagrebu organizirala je druženje i gledanje finalne utakmice kupa BiH, Borac-Zrinjski

Okupilo se oko 150 ljubitelja Zrinjskog i Mostara. Raspoloženje je podigla odlična igra Plemića i pobjeda te osvajanje kupa BiH. Okupljene su pozdravili potpredsjednik udruge Ivan Tomić i predsjednik Ante Barišić.

Tomić je zahvalio Mostarcima u Zagrebu na dolasku i podršci radu udruge i čestitao Zrinji na osvojenom kupu. Predsjednik Barišić je naglasio potrebu za postojanjem udruge, a ova večer je odličan pokazatelj za to. “Mostarci u Zagrebu oduvijek su pokazivali želju za povezivanjem i druženjem. Središnje mjesto okupljanja bio je Hrvatski športski klub Zrinjski, nalazili smo se na raznim mjestima i gledali utakmice, pratili ga po Europi i BiH.

Zrinjski je postao simbol uspjeha, pobjede, snage, ljubavi prema Mostaru i nesalomljivog duha Hrvata grada Mostara i svih ljudi dobre volje koji vole i poštuju naš grad.” Barišič je istaknuo da je cilj udruge povezivanje Mostaraca u Zagrebu, jačanje suradnje između Mostara i Zagreba i razvijanje ljubavi i pripadnosti Mostaru kod naše djece koja su rođena i žive u Zagrebu. Proslava titule i druženje potrajalo je do kasno u noć.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime