U dvorani Sportskog centra Višnjik u Zadru, u VIP salonu u prizemlju, u utorak 30. siječnja otvoren je Međunarodni Festival gastronomije i turizma – 9. Adriatic Gastro Show

To je prvi put da se taj značajan festival održava u Zadru i to od 31. siječnja do 3. veljače 2024. godine. Naime Adriatic Gastro Show se svih ovih godina održavao u splitskoj Spaladium areni, ali je od prošle godine odlukom Grada Splita zatvorena, pa su organizatori manifestaciju odlučili preseliti u Zadar kojemu  se ukazala odlična prilika da ugosti jedan od najznačajnijih sajmova važnih za kvalitetnu pripremu turističke sezone.

Na 12.000 kvadratnih metara atraktivnog izložbenog prostora, kroz specijalizirane manifestacije predstavit će se se cjelokupan turističko-ugostiteljski spektar proizvoda i usluga. Adriatic Gastro Show, najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji, na 200 izložbenih prostora okuplja preko 1000 tvrtki izlagača iz dvadeset zemalja svijeta, među kojima i najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva i turizma.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime