Netko je tijekom noći ili rano jutros ispod automobila u vlasništvu Zdenka Šimunovskog, predsjednika udruge Dostojan Život postavio bombu!

Riječ je o ručnoj bombi koja je postavljena ispod stražnjeg kotača, a koju je sasvim slučajno otkrio Zdenko Šimunovski. – Neće me zastrašiti. Prošao sam cijeli Domovinski rat i ako misle da će s podmetanjem bombe zaustaviti moje djelovanje, grdno se varaju, kazao je za portal Megamedia Zdenko Šimunovski.

O podmetnutoj bombi nije izvijestio nadležnu Policijsku postaju. – Ne vjerujem policiji ništa. Podnio sam svojedobno kaznenu prijavu protiv suca Ivana Turudića za vrlo ozbiljna kaznena djela i po tome se nije naročito postupalo. Sada, kako vidimo, upravo je Turudić taj kojeg Plenković i njegova klika priželjkuju za glavnog državnog odvjetnika, kazao nam je Šimunovski.

Zdenko Šimunovski poznat je po svojim vrlo oštrim javnim istupima u kojima proziva suce, državne odvjetnike i druge iz pravosudnog sustava. Nedavno je podnio i kaznene prijave protiv članova saborskog Odbora za pravosuđe te posebno protiv predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

– Ne želim u ovom trenutku spekulirati tko stoji iza postavljanja bombe, ali toj spodobi odnosno nalogodavcu neću ostati dužan!, odlučan je Zdenko Šimunovski.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime