Senidah, Rasta, Alen Sakić, Klinac, Kali, Zoi, Brzo Trči Ljanmi,  Zera, Rimski, Corona i Banfica – izvođači koji su kompletno Zrće bacili u delirij

Slovenska kantautorica Senidah, koja na YouTube-u broji oko 307 milijuna pregledaizazvala je pravu euforiju kad je stupila na veliki Open Air stage na Zrću. Otvorila je nastup s najpoznatijom ovogodišnjom pjesmom „Behute“ koja je u samo pet mjeseci skupila 27 milijuna pregleda. Oduševila je sve prisutne ne samo s izvedbom pjesama čije je riječi publika znala od početka do kraja, već i s odjevnom kombinacijom.Corona i Rimski otvorili su svoj nastup sa svojom najpopularnijom pjesmom „Izvini mama“ koja na YouTube-u broji preko 38 milijuna pregleda, a pjesmu „Pop ikona“ koja je izašla prije samo dva tjedna i već broji preko 2 milijuna pregleda, publika je pjevala s njima u glas.

Oduševljenje je u 4 ujutro izazvao i najpoznatiji srpski reper, pjevač, producent i osnivač izdavačke kuće ‘Balkaton Gang’ – Rasta. Njegova najpregledavanija pjesma na YouTube-u je „Adio Amore“ koja broji oko 57 milijuna pregleda.Večeras, 24. srpnja, zadnja je večer dugoočekivanog festivala i nastupaju:Cvija, Kukus, Grše, Gazda Paja, Fox i Connect.

Osim najslušanijih izvođača regije, na Zrće stiže i 15 talentiranih finalista IDJ Showa koji će dodatno pojačati atmosferu 100% Gang festivala, na čelu s Amnom, pobjednicom ovog najgledanijeg pjevačkog showa čiji prvi singl broji već sad preko 7 milijuna pregleda.

Dostupne su jednodnevne ulaznice, a birati možete između Regular floora, Fan pita, VIP Skya i VIP parter ulaznica.

Ulaznice se mogu kupiti na stranicama Eventima ili na službenim stranicama festivala

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime