Tifon, poznat diljem Hrvatske kao sinonim za vrhunsko gorivo i izvrsnu gastro ponudu, otvorio je svoje novo prodajno mjesto u Makarskoj, na adresi Stjepana Ivičevića 60

Ovo je, nakon Sinja i Splita, treće prodajno mjesto Tifona u Splitsko-dalmatinskoj županiji, čime Tifon slijedi svoju poslovnu strategiju s ciljem da kvalitetna EVO goriva i gastro ponudu Fresh Cornera stavi na raspolaganje vozačima u svim područjima naše zemlje.

Prodajno mjesto u Makarskoj je 47. prodajno mjesto Tifona u Hrvatskoj koje će kupcima nuditi visoko-kvalitetna EVO goriva, pri čemu je bitno istaknuti da sva EVO dizelska i benzinska goriva iz ponude sadrže aditive, što Tifon čini i najvećom mrežom benzinskih postaja koje kupcima nude isključivo goriva s aditivima. EVO goriva poboljšana su inovativnom i inteligentnom EVOTECH formulom, naziv je to njihove linije aditiva, a riječ je o molekuli koja sadrži inteligentne elemente:

  • Za čišćenje motora
  • Za suzbijanje korozije
  • Protiv trenja kod benzinskih te pjenjenja kod dizelskih motora

U sklopu Fresh Corner gastro koncepta,  nudit će se široki izbor toplih i hladnih napitaka, kava pripremljena od pažljivo biranih zrna te svježi sendviči, peciva i hot-dog. Uspjeh koncepta Fresh Corner dokazuje njegova rasprostranjenost u regiji srednje Europe, gdje broji preko 1000 lokacija, dok se u Hrvatskoj nalazi njih više od 100. Povodom svečanog otvorenja Tifon je, na dan otvorenja, počastio kavom sve kupce koji su iskoristili priliku da natoče EVO gorivo.

Tijekom otvorenja, Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona naglasio je važnost poslovnice u Makarskoj za Tifonovu razvojnu strategiju: “Unatoč pandemiji i nepovoljnoj prošlogodišnjoj situaciji na globalnom tržištu, uspjeli smo ove godine nastaviti s planiranim investicijskim projektima od kojih nam je jedan od važnijih upravo ovo prodajno mjesto u Makarskoj. Naime, Tifon je već dugi niz godina prisutan u velikom dijelu naše zemlje, no ovim projektom u Makarskoj nastavljamo naš razvojni put na jugu Hrvatske. Iznimno nam je drago što će od danas i Makarani i njihovi gosti moći na redovnoj bazi koristiti naša goriva vrhunske kvalitete te uživati u izvrsnoj gastro ponudi našeg Fresh Cornera“.

Sukladno svojoj strategiji društveno odgovornog poslovanja i ponašanja, Tifon je uručio i donaciju u iznosu od 20.000,00 HRK Dobrovoljnom vatrogasnom društvu grada Makarske koje na tom području djeluje još od davne 1936. godine. Upravo njima pripala je čast da uveličaju otvorenje svojim dolaskom dok je prvo punjenje na novootvorenom prodajnom mjestu Tifona bilo punjenje vatrogasnog vozila DVD-a Makarska.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime