Vozim se (Rent a car Mandi) na koncert Robbie-a Williams-a, koji će se održati u Areni Pula. Ruke na volanu su na poziciji, čvrsto se držim lijeve kolovozne trake-za preticanje!

Sama pomisao na Arenu, vraća me 30 godina unazad, na film „Gladijator“! Tko je god mislio da Russell Crowe neće imati dostojnu zamjenu, nakon što je Arena Pula-zadnjih godina postala poprištem velikih glazbenih imena…I sad Robbie the Maximus!    

Sad već, star sam i sijed, no, nisam kao takav jedini u publici. Koncert je počeo: Robbie svojom izvedbom nam poručuje da „sjedi i razgovara sam s Bogom“ i, kako mu odgovara uloga velikog izvođaća!Iipak, čekam da po mene dođe Angels. Robbie na najbolji način ostvaruje komunikaciju s publikom-obožavateljima! Tajna njegove izvedbe, je u tajni njegovih obožavatelja, koji se potpunu otvore predavajući se-interakciji, kad se Robbie izruči sa stage-svakom svojom pjesmom! Sve nas zaogrne poetskom porukom, koja nas dodirne: „privežite svoje duše za mene“! Nitko od publike u Areni Pula, ne može reći kako se je zasitio Robbie-ve: glazbe-izvedbe-pjesme, nitko nije otišao kući-napustio Arenu, a da je ostao nedirnut osjećajem „da želi osjetiti pravu ljubav“…“Zauvijek“ !

S koncertom u Areni Pula, Robbie the Maximus nije završio sa svim svojim bitkama! Čvrsto držim, kako koncertna turneja bude išla, da će svojom izvedbom osvojiti i sve ostale glazbene arene!     

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime