Kao i svake godine, prekrasne palme na makarskoj rivi dotjeruju se kako bi “pregrmile” zimu i dočekale proljeće raskošnije nego ikada. 

Vrijedni makarski vatrogasci jako su vješti s motornim pilama i od zaraslih palmi naprave prave ljepotice… (Snimila:Jadranka Pavlinović)[envira-gallery id=”56029″]

1 KOMENTAR

  1. Vozim se danas sa suprugom put Igrana i pred skretanjem u Podgoru kod prvog mosta sivi Audi pretječe mene i još jedno auto ispred mene na punoj liniji i u susret mu dolazi policijski auto,i pomislim sve su vidili ,okrenut će se i s rotirkom za njim,ali od svega toga ništa.Zaustavimo se na semaforu kod gradilišta za Čaklje ,audi ispred mene ,slikamo tablicu i žena pozove makarsku policiju,uredno se predstavi,međutim tip dežurni potpuno nezaintrresiran,prekine ona razgovor i nas dvoje nastaviml dalje s komentarom ,pa gdje će onaj na porti radit protiv kolege.

  2. e moj šjor krasine,,zar vi ne znate u kakvom drustvu i sistemu živemo ,žaj je meni naše dice ako ovu bandu u našem gradu ne oborimo navrime ,,..

  3. Ajme, šta neko lipo radi vijesti iz Makarske. Hrlim s radošću sutrašnjem danu u susret, nestrpljivo iščekujući slijedeći uradak. Možda bude o podštucanim brcima gradonačelnika!
    Ili neka ekskluziva o šarenim povodcima psića koji kakaju po travi?
    Tresem se od napetosti!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime