Agencija Ricerca Mercato tj. Dantes i njegov tim organizirali su 8. svibnja svoj sedmi, ujedno i posljednji event u ovom dijelu godine, a koji je imao iznimno dobar odaziv i na kojem su bili mnogobrojni ugostitelji cijele Makarske rivijere, ali i puno šire

Gosti su osim iz Makarske, Baške Vode, Brele, Podgore, Tučepa, Gradaca, Omiša …otoka Brača i Hvara stigli i iz Metkovića, Stona, Korčule, Imotskog, Vrgorca….pa i iz Dubrovnika.

Ponosno možemo reći da smo uspjeli u naumu a to je da smo potaknuli našu najvažniju granu – turitsičko ugostiteljsku struku potaknuti da rade na svome znanju, usavrašavanju, obogaćivanju svoje kvalitete ponude i usluge ali i povezivanju sa našim proizvođačima vrhunskih vina, sira, tartufa,kazao nam je Dantes Begić.

– Naši događaji, nadalje će Begić, koje organiziramo imaju naziv – Konferencija vrhunskih vinskih znalaca – WINE VIP EVENT i u svim destinacijama pokazali smo da skupa možemo puno, a sami jako malo. Zbog toga smo svim našim suorganizatorima naglašavali njihovu važnost. Zbog toga smo poticali Hrvatsku obrtničku i gospodarsku komoru, Županije, njihove turističke zajednice, Gradove i Općine i njihove turističke zajednice na zajedničku suradnju. Zašto smo odabrali kao posljednji naš event Makarsku rivijeru? Postoji nekoliko razloga a jedan je jer sustavno radimo na istraživanju i praćenju kvalitete usluge i ponude (Projekti Tajni gost/ Mystery Guest) i ustanovili smo da je potrebna edukacija i unapređivanje kvalitete ponude i usluge. Jedan od razloga leži u tome da je postojao interes vrlo velikog broja ugostitelja za ovakvim eventom, a taj interes su potvrdili svojim dolaskom i izvrsnim odazivom, zaključuje Begić.

Vrlo lijepi hotel PARK, izvrsna usluga od kompletnog persdonala i vrlo veliko razumijevanje od strane managmenta rezultiralo je ovako lijepim eventom i velike pohvale na račun ove hotelske kuće i ovo može biti nam svima vrlo pozitivan primjer, ističu organizatori.

Naši govornici u ovoj lijepoj priči bili su domaći ljudi – Jure Andrijašević i Veljko Barbieri i naša dva vrhunska sommeliera Filip Savić i Mario Meštrović a kuharski znalci Hrvoje Zirojević, Braco Sanjin i Ivan Pažanin su našu priču samo još dodatno vrhunski obogatili.

Ovo je bio ciljani edukacijski event usmjeren prema ugostiteljsko turističkoj struci gdje na jednom mjestu su mogli slušati predavanje vrhunskih govornika i educirati se a isto tako i degustirati vina i ostale proizvode partnera i na taj način povezati se sa tim proizvođačima i na taj način poboljšati i obogatiti svoju ponudu.

Wine Vip Event je svojom radionicom sljubljivanja ili spajanja hrane i vina zaokružio iznimno vrijedan event gdje se uz vrhunske govornike sommeliere i kuhare moglo uživati u izvrsnim delicijama i vinima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime