Jučer je u gradskoj sportskoj dvorani u Makarskoj održan 26.po redu Croatia Open 2022. i 5.memorijal Davor Jović u organizaciji Kickboxing klub Mawashi pod vodstvom Pere Gazilja našeg proslavljenog kickboksača i četverostrukog svjetskog prvaka

Natjecanje je počelo u 11 sati ujutro i trajalo je do 20:00 na 5 borilišta( 4 tatamija i 1 ring). Ukupno je nastupilo preko 400 boraca iz regije (Bosna, Srbija, Slovenija i Hrvatska) i ukupno 51 klub. 

Nakon uvodnih riječi predsjednika saveza Tomislava Bilanđića, Romea Deše tehničkog direktora Wako svjetske federacije i predsjednika zajednice sportskih udruga grada Makarske gosp. Ante Bilića natjecanje je otvorio  Ante Jović sin od našeg proslavljenog Heroja domovinskog rata Davora Jovića.

Zlatna Petra Gazilj

Borbe su se održavale u disciplinama : point fighting, light contact, kick light i K1.

KBK Mawashi je osvojio ukupno 7 zlatnih,11 srebrenih i 11 brončani medalja i zauzeo ukupno 5.mjesto u poretku klubova. Najuspješniji borci su bili Boban sa 2 zlatne medalje, Franko Jukić (zlatna medalja), Cvita Crljen (zlatna medalja), Petra Gazilj (zlatna medalja), Drago Bašković (zlatna medalja) i David Jozipović (zlatna medalja) u seniorima. 

Ukupno najbolji klub je bio klub Jastreb iz Jastrebarskog.

Iz BK Mawashi zahvaljuju svim borcima i njihovim trenerima, roditeljima i sponzorima i dogodine će ovaj turnir opet se održati u gradu Makarskoj i bit će još veći.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime