Sinoć je održana je skupština udruge „Vir bez podjela“ povodom šeste obljetnice postojanja, informiraju članovi putem priopćenja kojeg objavljujemo u cijelosti

“Na skupštini u virskom restoranu „Krešimir“ gdje je prije šest godina i osnovana udruga, izglasan je reizbor te izabrano radno predsjedništvo kojeg čine Alen Radović, Šime Vučetić i Igor Vučetić.

Izabrana su i ostala tijela udruge. Novi predsjednik udruge je Frane Vučetić, potpredsjednik je dr. Mate Žepina, a tajnica Željka Crnjak. Upravni odbor udruge čine Frane Vučetić, Jadranka Okreša, Igor Vučetić, Šime Radović te  Ivica Bajić. Imenovani su i članovi Nadzornog odbora: Ive Žepina, Mihajlo Koren i Mario Grgetić.

Predsjednik udruge „Vir bez podjela“ Frane Vučetić osvrnuo se na prethodno razdoblje u kojem je udruga ostvarila zavidne rezultate na lokalnim izborima te u ovom trenutku predstavlja snažnu oporbu koja je spremna preuzeti odgovornost i na sljedećim lokalnim izborima osvojiti vlast i tako osigurati bolju kvalitetu života na ovom otoku.

U proteklom razdoblju, posebice posljednjih godinu dana, udruga „Vir bez podjela“ je provodila brojne aktivnosti s ciljem informiranja javnosti kao i jačanju civilnog društva te je zaključeno kako će se u narednom razdoblju aktivnosti još više pojačati, sve u cilju izlaska iz opozicije”, stoji u priopćenju.