Franka Antolić, predstavljajući klub Badminton Zadar, postigla je značajan uspjeh osiguravši prvo mjesto na Zagrebačkoj Badmintonskoj Ligi. Ovo postignuće je prvo za igrača iz Zadra u ovom natjecanju

4. kolo Zagrebačke Badmintonske Lige održana je 13. travnja 2024. u paviljonu 25 na Velesajmu u Zagrebu. Badminton Zadar je bio zastupljen s pet igrača u različitim dobnim kategorijama, što je do sada najznačajnije sudjelovanje kluba. Događaj je pružio priliku igračima da dožive dinamiku turnirske atmosfere i da se međusobno podržavaju kroz natjecanje.
Među sudionicima, Franka Antolić, učenica osmog razreda, pokazala je zapaženo poboljšanje od svojih prvih ligaških utakmica u 2023. Njezina predanost treninzima i natjecanjima bila je očita dok se suočavala i prevladavala izazove tijekom svojih mečeva. Posebno tijesan susret vidio se u njezinom oporavku od kasnog zaostatka kako bi osigurala pobjedu rezultatom 23-21. Ova pobjeda bila je prekretnica za Antolić, poguravši je na vrh poretka i osvojivši joj 1. mjesto na turniru.

    Duh tima bio je očit dok su se okupljali oko Antolić, pružajući motivaciju tijekom njezinih mečeva. Ova kolektivna podrška odigrala je ulogu u njezinom uspjehu i također doprinijela osjećaju zajedničkog postignuća među članovima tima.

    – Badminton Zadar iznimno je ponosan na postignuće Franke Antolić i vjeruje da će to poslužiti kao poticaj za njezin daljnji rast i izvrsnost u sportu. Klub se nada da će ovo iskustvo inspirirati sve njegove igrače da se trude za najbolje u budućim natjecanjima. Sljedeće kolo Zagrebačke lige očekuje se 12. svibnja, i cilj nam je sudjelovati s još većim brojem igrača, izjavio je trener Arundeep Singh.

    Komentiraj

    Unesite svoj komentar!
    Ovdje unesite svoje ime