Borci kbk Mawashi ponovo briljirali na Državnom prvenstvu u Pointfighting-u održanom ovaj vikend u Jastrebarskom. Borci KBK Mawashi i ovaj put su ostvarili zapažene rezultate osvojivši 4 zlatne medalje, 4 srebrene te 3 brončane medalje

Lorena Gazilj drugu godinu zaredom osvaja zlatnu medalju u seniorkama +70 kg, čime je ponovo potvrdila svoju uspješnu afirmaciju u seniorima. Karlo Granić s dvije vrhunske pobjede  dolazi do svoje prve titule Prvaka Hrvatske sa samo 8 godina u kategoriji djece do 24 kg. Sara Boban ponovno osvaja prvenstvo Hrvatske u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kg, pobijedivši prve dvije borbe s 10 razlike, dok je u finalnoj borbi deklasirala protivnicu prekidom u 1. rundi.

Jure Drlje nakon kraćeg izbivanja s tatamia, uspješno se vraća svojim takmičarskim zadaćama te osvaja prvo mjesto u konkurenciji seniora +94 kg. Tia Tamburović s dvije pobjede dolazi do finala u kojem gubi od iskusnije protivnice te postaje viceprvakinja Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja do 28 kg. Cvita Crljen nastupila je u mlađim kadetkinjama do 37 kg, u prve dvije borbe nadmoćno svladava svoje protivnice što je dovodi do finala u kojem tijesno gubi te se ovog puta mora zadovoljiti titulom viceprvakinje hrvatske. Toni Ursić odličnim borbama dolazi do srebrene medalje u kategoriji juniora do 69 kg, a ovo je Toniju bio prvi nastup u juniorima na Prvenstvu Hrvatske čime je pokazao kako za njega prijelaz iz starijih kadeta u juniore ne bi trebao predstavljati problem. Ela Radalj i Freja Estelle Letica nastupile su u kategoriji djevojčica do 30 kg te propuštaju šansu za klupsko finale i odlaze sa brončanim medaljama oko vrata sa Prvenstva Hrvatske. Patricija Gazilj pobjedom ulazi u polufinale  gdje gubi od iskusnije protivnice, čime joj je pripala brončana medalja u kategoriji mlađih kadeta do 47 kg.

Za Mawashi su još nastupili: Franko Jukić, Ivano Grmoja, Lucija Brbić, Lara Ješić, Lucija Kuran, Gabrijela Bašković, Eva Primorac i Petra Gazilj koji ovog puta nažalost gube kvalifikacijske borbe i ostaju bez odličja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime