EuroJackpot je savršen izbor kako za poklonike lutrijskih igara, tako i za one koji bi željeli pokušati igrati ovu vrstu igre po prvi put. Postoji nekoliko razloga za igranje EuroJackpota

Prije svega, cijena EuroJackpot tiketa je izuzetno niska. Za sudjelovanje u izvlačenju morat ćete platiti samo dva eura. Pored toga, svoj tiket možete nabaviti i na internetu. Kupovina lutrijskih tiketa na internetu apsolutno je legalna samo na određenim web stranicama. Više informacija o mogućnostima igranja EuroJackpota možete dobiti u ovom članku.

Pa, gdje igrati EuroJackpot? Trebali biste razumjeti da igranje lutrije podrazumijeva kupnju tiketa i odabir brojeva za izvlačenje. Zatim ćete morati gledati izvlačenje ili saznati rezultate izvlačenja.

Svoj tiket možete nabaviti u nekoj od zemalja koje sudjeluju u EuroJackpot izvlačenju. Na primjer, tiket možete kupiti ako imate prebivalište u Švedskoj, Hrvatskoj, Španjolskoj, Danskoj, Sloveniji, Estoniji, Norveškoj, Finskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Litvi, Islandu, Latviji i Italiji. Pored toga, Mađarska i Češka sudjeluju u EuroJackpot lutriji od listopada 2014. Slovačka se pridružila EuroJackpotu u listopadu 2015. godine.

Ako imate prebivalište u nekoj od ovih zemalja, svoj tiket možete kupiti od bilo kojeg prodavača. Ipak, ako niste rezident nijedne od ovih zemalja, imate pravo sudjelovati u izvlačenju EuroJackpot-a. Gdje kupiti EuroJackpot tikete u tom slučaju?

Jedan od najboljih načina za to je upotreba profesionalnih dobavljača tiketa koji posluju na internetu kao što je Lottomat.com. Moći ćete online nabaviti svoj tiket i odabrati brojeve za izvlačenje. Web stranica će Vam ponuditi nekoliko načina plaćanja.

Ako se pitate, gdje gledati EuroJackpot izvlačenje, ne biste se trebali uopće brinuti. Izvlačenje možete gledati na posebnim kanalima koji se razlikuju od države do države. Pored toga, rezultate izvlačenja moći ćete pronaći i na internetu. Na kraju, ne morate gledati izvlačenje da biste saznali Eurojackpot rezultate. Mnogo je web stranica koje će Vam pružiti te podatke. Pored toga, ako ste svoj tiket kupili online, informacije o dobitcima ćete dobiti putem elektroničke pošte.

Upamtite, ako se odlučite koristiti web stranice za provjeru rezultata izvlačenja, posjećujte samo ugledne stranice koja će Vam pružiti pouzdane informacije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime