Vrgorac opet nema ginekologa odnosno ginekologinju. Dr. Tončika Zovko Bator koja je je u Vrgorcu nedavno dobila posao, nakon manje od dva mjeseca je dala iznenada otkaz, pa je taj grad opet ostao bez ginekologa

U međuvremenu žene i djevojke iz Vrgorca prisiljene su odlaziti kod privatnih specijalista ginekologije, pa čak i izvan Vrgorca što je nepraktično i skupo. Mnoge se pitaju zašto plaćaju zdravstveno osiguranje kada nemaju osiguranog ginekologa. Odgovor smo potražili u Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

– Doktorica koja je bila zaposlena za stalno je iznenada (doslovno preko noći) odlučila dati jednostrani otkaz tako da ovaj tjedan u toj ordinaciji nažalost nema doktora. Od početka idućeg tjedna doktor (doktorica) će biti u ordinaciji u Vrgorcu dva ili tri puta tjedno (kako je bilo i prošle godine prije zapošljavanje doktorice Zovko). Medicinska sestra je čitavo vrijeme prisutna u ordinaciji i raspolaže sa svim informacijama kada koji doktor (doktorica) dolazi u Vrgorac, kazao je za portal Megamedia dr. Marko Rađa, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime