Tomislav Bojanić, grafički dizajner,  Zadranin koji je poslom otišao u Irsku, ovim putem traži svoje sugrađane da jednim jednostavnim klikom na link: https://www.boltmobility.com/shared-design?sid=dfS6ZkYgijtWASEG1pGsy9R8jsivCq&v=5
glasaju za njegov inovativni dizajn električnog skutera.

Nagrada je veoma bitna, jer ako naš Tomislav pobijedi, prvi električni skuter nosio bi HRVATSKI DIZAJN! Malo više o samoj nagradi i o samom skuteru nam je rekao i Tomislav:
„Saznao sam o natječaju putem Facebooka i prijavio se iz čiste znatiželje o cijelom start up projektu nizozemske tvrtke Bolt Mobility. Natjecaj je organiziran radi promocije start up projekta tvrtke i pobjednički dizajn će tvrtka koristiti kao jednu od inačica skutera. Bilo bi lijepo kad bi to bio baš moj.

Inače sam auto moto fan i redovito pratim novosti iz auto/moto industrije, posebice o električnim i hybrid vozilima. Kad sam vidio da se radi o natječaju u kojem mogu osvojiti električni skuter, dao sam se u taj pothvat i zatražio pomoć prijatelja preko Facebooka i ostalih social media aplikacija.“

Tomislav je izabrao jarku narančastu boju iz razloga što se skuter treba isticati u prometu radi učestalih nesreća koje se događaju. Od ostalih dodataka tu su frižider ispod sjedala, grijano sjedalo, grijane ručke, 6 baterija za domet do 400 km, vjetrobran… Možemo sa sigurnošću reći da se naš sugrađanin stvarno dao u cijeli ovaj projekt.

Zanimljiva je i činjenica da je Tomislav već jednom osvojio motor i to Harley Davidson kad je imao 18 godina:

„Jedna zanimljiva stvar je da sam već na jednom natjecanju osvojio motor Harley Davidson, ali to je bilo kad sam imao 18 godina, pa me moji prijatelji već zafrkavaju i govore:“Što ti  opet motor triba, nije jedan bija dovoljan?“.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime