Velimir Vidak Buljan i Tonći Bilić na "ćakuli" u kafiću, a samo par kilometara dalje gori Biokovo...
Velimir Vidak Buljan i Tonći Bilić na “ćakuli” u kafiću, a samo par kilometara dalje gori Biokovo…

Dok požar u Parku prirode Biokovo bijesni danima, a na terenu gase svi raspoloživi vatrogasci iza kojih su brojne neprospavane noći, dotle u hladovini kavu zajedno ispijaju ravnatelj PP Biokovo Velimir Vidak Buljan i gradonačelnik Makarske Tonći Bilić.

Umjesto da su otišli na teren dati podršku izmorenim momcima vatrogasnih društava s Makarskog primorja i odnijeli im bocu hladne vode i koji sendvič, Velimir Vidak Buljan  i Tonći Bilić planduju. Njihovo druženje mnogi su negativno doživjeli, a neki od gostiju kafića su i glasno komentirali: „Kad već ne pomažu, neka ni ne odmažu“, „ Kako ih stid nije ovdje se javno pokazivati dok naši muževi, braća, sinovi danima vode bitku s vatrenom stihijom na Biokovu?“ itd.

1 KOMENTAR

  1. Cije su ove djevojke? Viđeni su kako za radno vrijeme piju kavice s starletama.A koliko ce nas kostati ovo zrakoplovstvo,tvrdio Vatrogasac da je pozar ugasen?! Opozareno dio sada moze izmjena prostornog plana .

  2. Dogovaraju podjelu provizije od izgradnje objekta na stadionu.Uništen glupošću još jedan vrijedan prostor u središtu grada.Nažalost novac je bog ovim ljudima.

  3. Sram vas moze biti ,sta napadate bidnog covika.Ako itko daje podrsku svima koji rade daje je Tonci Bilic.Ne boj te se sa njim nitko nije ostao ni gladan ni zedan pa nece ni vatrogasci sigurno.

  4. Cestitan caci i materi od ove dvi kurvice sta side s njima. Vec san ih vidio prije nekoga vrimena kako u opcini isprid vijecnice skacu oko ove stare jarcine Buljana nebi li in ga uvalio. Hahaha

  5. nije bitno sta su cure sile u baštu do njih ma tko bile,,važno je da su njih dvojica govna jadna kriminalna i lažljiva tj.jadan ti li je onaj tko za ovi šljam glasa..pas mater.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime