POZIV ZA PODUZETNIKE I POTENCIJALNE PODUZETNIKE

U sklopu projekta “Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru” započelo je prikupljanje iskaza interesa potencijalnih korisnika za poslovne prostorije Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru

Potencijalni korisnici Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru će imati na raspolaganju ukupno 9 hala za proizvodnju i 17 poslovnih ureda, početkom 2020. godine.

Nositelj projekta je Grad Biograd na Moru, a projektni partneri su Poduzetnički inkubator Biograd na Moru d.o.o., Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek i CEDRA Split j.d.o.o. Projekt je započeo 1. rujna 2017. godine, a predviđeno vrijeme trajanja provedbe je 24 mjeseca.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 37.979.211,52 HRK, od čega 19.945.669,41 HRK sufinancira Europska Unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Cilj projekta je doprinijeti održivom rastu poduzetništva i radnih mjesta kroz izgradnju poduzetničko-poslovne infrastrukture, razvoj postojećih i uspostavu novih poduzetničkih potpornih institucija i usluga. Ciljne skupine projekta su novi i postojeći MSP-ovi, OPG-ovi, mladi, nezaposleni i/ili ekonomski neaktivni radno sposobni stanovnici, inovatori, zadruge, udruge, obrazovni i IRI sektor te jedinice lokalne samouprave.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime