Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Makarske, vijećnici će formalno glasovati o osnivanju novog gradskog trgovačkog društva

Riječ je o trgovačkom društvu Makarska obala d.o.o. koje će se baviti raznim lučkim uslugama. Naravno, većina okupljena oko vladajućeg HDZ-a će bez problema dignuti ručice za još jedno poduzeće. Bit će to izvanredna prilika za uhljebe u Makarskoj, poznatom uhljebgradu.

Prednost pri zapošljavanju imat će, kao i uvijek, vlasnici stranačkih iskaznica HDZ-a.

Ivan Rašić

Kada je svojedobno SDP-ova vlast na čelu sa gradonačelnikom Tonćijem Bilićem, jednako sposobnim političarom kao što je i aktualni gradonačelnik Jure Brkan osnovala poduzeće Mara d.o.o., HDZ-ovci su jako negodovali. Postavljali su pitanje isplativosti još jednog gradskog poduzeća, a neki su glasno govorili o SDP-ovim uhljebima.

Sda je situacija obrnuta. HDZ osniva uhljebničko poduzeće bez kojeg se moglo posljednjih nekoliko desetljeća, pa je za očekivati oštre kritike iz makarskog SDP-a. Obična predstava za javnost. I jedni i drugi se ponašaju jednako kada je riječ o novcima poreznih obveznika.

Za one koji žele biti malo više informirani, sve što za sada trebate znati o uhljebničkoj Makarskoj obali d.o.o. možete vidjeti ovdje:

11 KOMENTARI

  1. Nema tu pomoći. Lupež do lupeža. Pitanje je tko je odgojio. No, centar priče je Veliko Brdo i Biokovo, i sve što ide preko granice na temu Metković. E, ili a! To je priča…..’Di se ‘dica starih ribara prodaju za 100 eura, a dinaridi nadiru…..

  2. Da, vidjeli su da se oko vezova, brodova, reklamnih tabli, i luke općenito vrti velika lova – i eto miša na sir. A državne institucije čine fintu da ne vide, Država gubi milijune i nitko ništa ne pita. Koliki su razmjeri kriminala i pljačke državne imovine i proračuna, to je zaista nevjerovatno. Ovi su zaista najveće Zlo koje je pogodilo ove prostore u svoj njihovoj bremenitoj povijesti. Biblijska pošast skakavaca, koji padnu i obrste Zemlju da se travka više ne pojavi…….

  3. Izbori se bliže, Brkanu se trese stolica pa ce u novu firmu postavit par hercegovaca kojinsu vrsni poznavatelji nautike brodova i sl.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime