Obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19 sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Grad Ploče obavještava roditelje učenika od I. do VIII. razreda osnovne škole za školsku 2020./2021. godinu da se obrazac zahtjeva za pravo na sufinanciranje školske opreme može preuzeti osobno u Portirnici Grada Ploča (prizemlje) ili preuzeti sa službene mrežne stranice Grada Ploča od ponedjeljka 14. rujna do 30. listopada 2020. godine

Popunjeni zahtjev sa kompletiranom traženom dokumentacijom (1.preslika osobne iskaznice, 2. potvrda o otvorenom IBAN računu/IBAN zaštićenom računu) podnosi se u prizemlju zgrade Grada Ploča (Trg kralja Tomislava 23) na za to posebno označenom mjestu u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, a sve s ciljem zaštite zdravlja građanstva.

Pravo na sufinanciranje nabave školske opreme ostvaruju roditelji s prebivalištem na području Grada Ploča u iznosu od 300,00 kuna po djetetu/učeniku.

Odluku o sufinanciranju nabave školskih opreme učenicima od I. do VIII. razreda osnovne škole za školsku 2020./2021. godinu možete pronaći na sljedećoj poveznici, a zahtjev za sufinanciranje udžbenika možete naći na sljedećoj poveznici, u kategoriji Dokumenti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime