Gdje god se pojavi aktualni premijer Andrej Plenković, bilo da je riječ o Zadru, Zagrebu, Splitu, Varaždinu ili bilo kojem drugom gradu, spontano mu prilaze građani, rukuju se s njim, fotografiraju…

No, u Makarskoj je prilikom njegovog zadnjeg boravka to izostalo. Nitko se od građana nije želio ni približiti premijeru Plenkoviću, a mnogi misle da je razlog tome što se družio s Jurom Brkanom, kandidatom za gradonačelnika…
Evo što su nam ispričali očevici…
Nakon otočkog križnoga puta Andrej Plenković iskrcao se na makarsku rivu. Po starom dobrom običaju delegacija HDZ-a Makarska dočekala je premijera. Domaćin ujedno, predsjednik HDZ Makarska Jure Brkan presreo je premijera i zamolio za fotografiranje. Andrej Plenković zatečen nije imao vremena reći da nije spreman za fotografiranje, s obzirom da nije prikladno odjeven. Lokalni portal objavio je fotografiju, s naslovom “Jure Brkan ima široku potporu HDZ-a u utrci za gradonačelnika”. Dvije objavljene fotografije govore više od riječi. TV kamere, novinari koji prate put premijera zabilježile su da je boravak premijera, koji su lokalni HDZ ovci najavili kao druženje građana s premijerom u Makarskoj bio poražavajući, kao i što je tvrdnja Brkana da ima široku potporu HDZ u utrci za gradonačelnika. Slučajni prolaznici uočavajući Juru Brkana prelazili su rivu, kako bi izbjegli susret, vjerovati je da bi mnogi  građani koji su izbjegavali susret s Brkanom, pozdravili premijera, ali s obzirom da je premijer Plenković u društvu Brkana, riva je u trenu postala prazna. Objavljene fotografje potvrđuju činjenicu da je riva pusta kao i Trg 156. brigade gdje je bilo zamišljeno druženje građana s premijerom. Stajling premijera na ovim fotografijama može biti opravdan zato što je premijer stigao s križnoga puta. Ali kako može neukus boja u odjevanju opravdati Jure Brkan, nekada direktor Turističke zajednice, danas zamjenik, dugogodišnji turistički djelatnik, predsjednik nadzornog odbora velike hotelske kuće, ujedno i kandidat razjedninjenog HDZ-a, za gradonačelnika?

1 KOMENTAR

  1. Obzirom da je tajnik Mucic, predsjednik Brkan je jos do nekle obucen, crni kajis i smedje cipele, kosulja i hlace, uzmimo u obzir da je iz Olova dobro da se ikako obuka.

    • Koji nesklad i u životu i u odijevanju , dobro , od njega se niti ne ocekuje nista bolje , ali kako ga je žena pustila ovakvog iz kuce .Vjerovatno nije ni nje briga , i on bi bio gradonacelnik …U Olovo

  2. Normalan gradjanin zaobilazi Brkana.Agresivan i bezobrazan svaki dan sjedi u Romani s Lalicem,pije i pusi na racun sponzora.Oko njega suvremeni prosijaci koji skupljajj sponzorstva bez potvrda i racuna.Evo sad Vekic putuje u Slavoniju.Uvik prosi.Kaze Stipe da jos nikada nije dobio potvrdu o primitku.Moj glas ima Ivan Šimić.Mulja al ne prosi.

  3. Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koji debili od kradezea, šta ovo treba Andreu,jel službe znaju ko je Kišo a ko Jure? Sačekuša isprid Trajekta.

  4. Brkanov tata Kišo voli krasti kavu,al kamionima Primorja,a Jure voli krasti glasove na unutarrstranackim izborima. Stapicu popisaj lopova.

  5. Krasna ste ekipa, svi odreda…. Skupina lažova i klevetnika, internet trolova na ilegalnom portalu. Bravo svima, mame su sigurno ponosne na takve izadnke… Bravo. Ne mogu vjerovati da sa takvim psihipatima koji ove komentare mogu pisati živim u istom gradu. Pogledajte se u ogledalo, ovi komentati sve govore o VAMA!

  6. Partija uvik ostaje partija, uzalud vam trud sviraci, Bilić i Brkan i dalje nastaju vladati . Ljubav SDP-HDZ je vječna!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime