22. obljetnica legendarne vojno-redarstvene akcije „Oluja“ svečano se obilježava u Makarskoj gdje su gradonačelnik Jure Brkan i njegovi najbliži suradnici položili vijence na Spomenik hrvatskom branitelju, a potom i pred spomenik dr. Frane Tuđmana.

Osim političkih predstavnika Grada Makarske, vijence su položili i predstavnici SDP-a, Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, Udruge HVIDRA-e, Udruge 156. brigade Hrvatske vojske, SAB-a…

1 KOMENTAR

  1. Hloverka se prodala za siću, govorila protiv Brkana, rugala se Vranješu, a sada s njima ka i prst i nokat, ahhahaha. Politika je kurva, a u Makarskoj ima svoju posebnu kurvu.
    Živila Hloverka, političarka za sva vremena od SKJ do HDZ-a pa u HSLS. Kako je počela, uskoro će prići Miloradu Pupovcu!

  2. Ma ne, sad će ona bit nova direktorica TZ….Blago nama…..Sve sama kompetencija. Baš bi me zanimalo kako će se nastaviti ova sprdačina….E moji Makarani…..Jeli bar iko dosad čuo za izraz sukob interesa?

  3. Gospođo Hloverka, Vi ste nažalost još jedno razočaranje na makarskoj političkoj sceni. Dajući Vam glas, protestirali smo protiv HDZ-a i SDP-a, a Vi ste se brže bolje ulizali HDZ-u i tako prevarili birače, svoje Makarane. Sramite se gospođo Hloverka! Kod mene ste sjedili, lobirali za glasove, bio sam spreman pomoći, a sada vidim da ste svaki dan i po nekoliko puta u Biokovci sa Bebekom i HDZ-ovcima. Vi ste prevarantica i lažljivica!

  4. Nako te đava odnija Hloverka, pa šta se slikaješ s Kišinim kriminalcem? Dogradonačelnik Nemčić ga izbjegava, a ti mu iz guzce viriš!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime