Gradonačelnik Grada Paga, Ante Fabijanić suočava se sa ozbiljnim optužbama svojih sugrađana vezanim uz pogodovanje Ukrajinki, izvjesnoj Svetlani Bojko

Prema informacijama koje su procurile iz krugova bliskih gradonačelniku Fabijaniću, Svetlana Bojko navodno je prijavljena na istoj adresi kao i Ante Fabijanić. Naknadno je, tvrde nam izvori, od Grada Paga otkupila stan za kojeg je tek nakon prodaje objavljen natječaj, a ista je navodno i zaposlena u gradskom trgovačkom društvu PAG II. Na posao navodno ne dolazi, a plaću prima redovito.

Svetlana Bojko

Međutim gradonačelnik Fabijanić opovrgava informaciju da bi Svetlana Bojko bila prijavljena na njegovoj adresi. – Ističem da je moja adresa prebivališta Pag, Marka Marulića 31. Na njoj su prijavljeni samo članovi moje obitelji, izjavio je za portal Megamedia Ante Fabijanić.

Potvrđuje informaciju o kupovini stana u dijelu da je ista doista kupila stan od Grada. – Gospođa Svitlana Boiko je kupac nekretnine u vlasništvu Grada Paga. Nekretninu je stekla na temelju natječaja. Odluku o prodaji donijelo je Gradsko vijeće Grada Paga, cijenu nekretnine odredio je ovlašteni sudski vještak, a natječaj je objavljen na stranici Grada, oglasnoj ploči i u Zadarskom listu.

Ipak, vezano za zapošljavanje Svetlane Bojko u gradsko trgovačko društvo PAG II, Ante Fabijanić izbjegao je dati konkretan odgovor. – Zapošljavanja u Pagu II, kao uostalom i u svim tvrtkama u vlasništvu Grada obavljaju se u skladu s potrebama posla o čemu odluke donose Uprave društva, zaključio je Fabijanić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime