Nakon izglasavanja dnevnog reda na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, prvi je za govornicu izašao vijećnik SDP-a Darko Vrdoljak koji je postavio pitanje vezano za sudbinu pročelnika Maria Pešuta

– U medijima smo mogli pročitati o tome kako je pročelnik Mario Pešut priveden na policijsko ispitivanje zbog obiteljskiog nasilja, a i da ga je Prekršajni sud osudio. Doznali smo i to da je gradonačelnik za presudu doznao iz medija što nikako ne ohrabruje. Kakav je to odnos između najbližih suradnika, jednog pročelnika i nadređenog mu gradonačelnika, zapitao se vijećnik Vrdoljak. Potom je pozvao gradonačelnika Dukića da iznese stav o tom slučaju te zapitao može li tako osjetljiv resor kao što je socijalna skrb i zdravstvo voditi pročelnik s takvim teretom?
Gradonačelnik Dukić potom je izašao za govornicu i počeo pričati niočemu. Zamuckivao je i u hodu pokušao doći do nekakvog odgovora za vijećnika Vrdoljaka. – Ja ću vam reći samo dvije rečenice kao liječnik. Koliko ja poznajem našeg pročelnika Pešuta, vjerujte mi ja ga nikad nisam vidio ljutog. Vidio sam da svakom pristupa sa pažnjom, nizao je pohvale gradonačelnik Dukić. Prema Dukiću, Mario Pešut radi dobro, a ono o čemu mediji pišu je nešto prekršajno što je stvar suda, nije njegova stvar?!
Potom mu je replicirao vijećnik Vrdoljak čudeći se gradonačelnikovim riječima i podsjećajući da su mnogi vidjeli Pešuta ljutog pa i u samoj vijećnici kada se psujući svojedobno naguravao sa vijećnikom Antom Rubešom. Iz svega se da zaključiti kako gradonačelnik Branko Dukić niti vidi niti čuje, a niti puno zna…

1 KOMENTAR

  1. Kruška minjaj ga jer on te dolazi glave ako ostane , a Kalmetini potrčkala okolo zuje mole doslovce neke novinare da ne objavljuju ništa više o Pešutu . Pa zar ti nije jasno da preko takbih u gradskoj upravi Kalmeta i dalje vodi glavnu riječ, kadrovira po gradskim firmama i vodi ti i dalje po svome grad.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime