Poduzetnički centar Zovnica iz Imotskog dobio prestižnu certifikaciju za pružanje standardiziranih usluga poslovnog savjetovanja. Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u sklopu mreže BOND koja okuplja 96 poduzetničkih potpornih institucija iz cijele Hrvatske dodijelila je certifikat za njih 42

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizirala  je u Osijeku 17. i 18. listopada ove godine konferenciju povodom završetka projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija i još jednom okupila potporne institucije članove Mreže BOND iz cijele Hrvatske na jednom mjestu.

Tim svečanim povodom su dodijeljeni i certifikati poduzetničkim potpornim institucijama na temelju broja i kvalitete pruženih besplatnih savjetovanja i edukacija. Certifikat je i Poduzetničkom centru Zovnica dodijelio predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec uz Antu – Janka Bobetka, zamjenika predsjednika Uprave HAMAG-BICRO-a, Petra Šimića izaslanika ministra gospodarstva i održivog razvoja te državnog tajnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Domagoja Mikulića.

Sami rezultati projekta BOND su hvalevrijedni, a odnose se na uspostavljenu Mrežu BOND koju trenutno sačinjava 96 poduzetničkih potpornih institucija. Ostvareni rezultati su 96 članova Mreže BOND, standardizirano pet usluga poslovnog savjetovanja, okupljeno 227 mentora u mreži mentora, uspostavljeno 27 mreža mentora, 42 certificirana PPI-ja iz 18 županija.

Anamarija Grabovac, PC Zovnica: Jedina smo poduzetnička potporna institucija na području Imotske krajine koja djeluje od 2018. godine i od tada do danas smo postali mjesto na kojem svi koji žele pokrenuti ili razvijati svoje poslovanje mogu dobiti sve potrebne informacije na jednom mjestu. Jako smo ponosni na ovaj certifikat jer se iza njega nalazi jako puno ulaganja, truda, vremena… Nakon ovog i službenog priznanja možemo s ponosom reći kako potičemo i razvijamo poduzetničku klimu u Imotskoj krajini.

Imotski i Imotska krajina su temeljem rada privatne tvrtke Poduzetnički centar Zovnica ušli u odabrano društvo koje čine i institucije čiji su osnivači mnogi razvijeniji gradovi i županije, a rad PC Zovnice možete pratiti na Instagramu i Facebooku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime