Ivica Jurišić, vlasnik modne agencije Kristina, na početku suđenja na općinskom sudu u Splitu za organizaciju pružanja seksualnih usluga manekenki iz svoje agencije izjasnio se kako se osjeća djelomično krivim.

Jurišić je upitan za konkretne slučajeve, u sudnici se čulo kako je za seks s manekenkama optužen i HDZ-ov župan Zlatko Ževrnja koji je dva puta platio po 6000 kuna za taj čin. Navodno je susret organiziran u zgradi Lazarice preko puta splitske bolnice. Drugooptuženi Mario Šačić izjasnio se da nije kriv. Suđenje će se nastaviti krajem veljače jer je Jurišić ostao bez odvjetnika. Dosadašnji mu je otkazao punomoć, a za novog, tvrdi, nema novaca pa je zatražio da mu se dodijeli po službenoj dužnosti. Naime, od kada je u lipnju 2012. izbila afera s prostitucijom, posao je stao. (Večernji list, 28.01.2014.)

1 KOMENTAR

  1. Rumenko iz Dugopolja,radio za Pavica pa prodao Slobodnoj zemljiste od Ostojica.SDP ga je isforsirao,a divojke u Katarini narucio…. ko drugi nago Sanader

    • Plenkovicu i tebi je corba kuvana u peti misec, od Solina, Omisa, Makarske, Vrgorca, Metkovica i zupanije. Samo ostavi lopine na celnim mistima. Vidit ces. Zivija moj Plenkovicu.

  2. Dosta protiv Žrvrnje vi jubomorni muški. Zgodan, sarmantan, nije škrt, iako je triba malo povecat nagradu
    Curama koje su mu dale, a i ja
    Bi mu i bez tolikih para. Samo neka umakne drugu policijotu bosanskom Backu, izaće sve o njemu, sve će se o njegovoj službi doznat. Marcedes, dilanje dokumenata i drugog

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime