Na poslijepodnevnoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a očekuje se odluka o datumu i postupcima za provedbu unutarstranačkih izbora

Prema neslužbenim informacijama izbori bi se trebali održati 15. ožujka. HDZ bi tako za manje od dva mjeseca trebao dobiti novo vodstvo: predsjednika stranke, njegova zamjenika i četiri potpredsjednika.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Branko Bačić jučer je izrazio uvjerenje da će unutarstranački izbori u HDZ-u biti praznik demokracije.

– Želimo da se naši unutarstranački izbori održe na vrlo visokoj demokratskoj razini, koja će svakako pridonijeti snaženju HDZ-a, dodao je.

Na upit novinara hoće li aktualni predsjednik HDZ-a Andrej Plenković imati protukandidata rekao je kako će to vidjeti kada se raspišu izbori i krene u kampanju.

– Svi koji mogu, koji se odluče, HDZ će im omogućiti ravnopravnu utakmicu, poručio je Bačić. (HRT)

2 KOMENTARI

  1. Danas hdz-e “ovčice” odlučuju, kad će izabrati crvenog “ovna” mulina da ih vodi,a sdp imadu već svoga ovna zvonara i na njemu titin praporac,a kada će ,i što će objesiti na bezmudnu “šiljež” “druga” bravara tita to jest na beljaka,pupovca i stazića privjesiti bit će nepoznanica, ali do kada?

  2. Najveća Pošast koja je zadesila Hrvatsku i njezin Narod od postanka Svijeta ova sekta koja je od državotvorne političke stranke i temelja Hrvatske države postala kako reče i sadašnji Predsjednik “Zločinačka organizacija” uhljeba, nepotista, sektaša i otimača Države.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime