Hrvatska elektroprivreda je  u sklopu  akcije „Za naše male genijalce“ darovala četiri nova računala Osnovnoj školi Braća Ribar iz Posedarja.   U ovogodišnjem ciklusu HEP će u sklopu  akcije „Za naše male genijalce“ darovati ukupno 100 novih računala za 29 osnovnih škola  u  Hrvatskoj

Izabrane su škole s najboljim kreativnim uratkom, a da pri tome imaju velik broj učenika po računalu odnosno neadekvatnu i dotrajalu računalnu opremu.

Zajedno s ovogodišnjim ciklusom, HEP je do sada u sklopu akcije „Za naše male genijalce“ osigurao čak 350 računala za učenike u 103 osnovne škole diljem Hrvatske. Ukupna vrijednost donirane informatičke opreme iznosi gotovo 1,25 milijuna kuna.

Ponosni smo što ovom, već tradicionalnom akcijom, doprinosimo hrvatskom obrazovnom sustavu  i našim najmlađima, sadašnjim i budućim genijalcima te omogućavamo suvremeniji pristup nastavnim sadržajima. Drago nam je što je ove godine iznimno velik odziv škola, učenika i njihovih nastavnika, koji su na kreativan i originalan način snimili video radove, objasnili zašto su im potrebna nova računala te predstavili kvalitete svoje škole i posebnosti kraja iz kojega dolaze“, izjavio je Krešimir Tomasović, direktor Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju HEP-a d.d.

Sve prijavljene video uratke za šestu rundu akcije „Za naše male genijalce“ možete pogledati na stranicama HEP-a, na sljedećem linku http://genijalci.hep.hr/ .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime