Poštovani građani, još jednom vas molimo da se držite danih uputa prilikom dolaska u zdravstvene ustanove ili kontaktiranja dispačera, upozoravaju iz vrgoračke Hitne pomoći, a njihov apel objavljujemo u cijelosti

Nemojte lagati o svojim simptomima (temperatura, kašalj, otežano disanje, opće loše stanje), mogućim kontaktima sa zaraženom osobom, o samoizolaciji, bilo čemu čime biste mogli ugroziti zdravstveno osoblje. Ako lažete, budete pozitivni, CIJELI TIM SE ŠALJE U KARANTENU!

Kad jednog po jednog od nas, zbog takvog sebičnog i neodgovornog ponašanja pošalju u karantenu, brzo ćemo ostati bez raspoloživog osoblja, NEĆE IMATI TKO RADITI! Sjetite se da SMO MI NA POSLU ZBOG SVIH VAS i da nama nisu posao samo zaraženi, da se i dalje svakodnevno događaju i infarkti, moždani udari, prometne i sva ostala hitna stanja.

Još jednom vas molimo budite odgovorni, samosvjesni i iskreni prema nama da bi smo spriječili takav scenarij, jer možda će baš nekome vašemu trebati pružiti hitnu medicinsku pomoć ili bilo kakvu zdravstvenu skrb, a čekat ćete satima na istu ili u gorem slučaju, neće je imati tko pružiti!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime