Za danas je, opet, najavljena sjednica Općinskog vijeća Općine Vir koja se trebala održati u petak, 7.listopada 2022., a koju je, sad već bivši predsjednik Antonio Vučetić odgodio u još jednom pokušaju kupnje vijećnika i razbijanja novoformirane većine

Bit će zanimljivo danas od 15 sati pratiti hoće li sjednice uopće biti i koliko će trajati te hoće li prestati igrokaz za javnost i policiju. Danas bi se trebalo znati i kako će reagirati bivši direktor neuspješnog općinskog poduzeća “Čisti otok d.o.o.” i aktualni načelnik Marino Radović po pitanju suspektne odluke o korištenju službenog vozila za Antonija Vučetića. Još je veće pitanje hoće li istu praksu primijeniti i na novog predsjednika.

Je li odzvonilo “poznatom dalmatinskom političaru”?

Valjda će se konačno doznati, ako dosad nije, kada će Antonio Vučetić otići na policiju i prijaviti jednog ili svih sedam vijećnika većine zbog prijave policiji za nezakonito korištenje službenog vozila. Kada je u subotu, 8.listopada policija zaprimila prijavu, za manje od sat vremena, Antonio Vučetić je znao za istu, a vrlo brzo je s njim navodno obavljen i obavijesni razgovor uz sugestiju da napravi kontra prijavu za lažno prijavljivanje kaznenog dijela.

Ako su policijski službenici doista razgovarali sa Antoniom Vučetićem, nije poznato je li glavna tema bila VW Passat u vlasništvu Općine ili stvarno prebivalište dosadašnjeg predsjednika Općinskog vijeća.

Konačno, ostaje nepoznanicom zašto Antonio Vučetić nije podijelio sa javnošću i medijima suspektnu odluku koju većina naziva još i antidatiranom vikend odlukom već smo je jedini objavili mi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime