Pravosudna mafija Sokolove mreže svakim danom uzima svoj danak. Inicijativa rušenja Ustava Bosne i Hercegovine kao temelja državnosti potaknuta je iz Beograda preko Banja Luke i istočnog srpskog Sarajeva

Ideološki pravac-smjer provode partijski lideri bivše Komunističke Jugoslavije, danas lideri Srba i Hrvata u osobi Milorada Dodiga i Dragana Čovića. Poznavatelji povijesti ideologije srpske politike i projekata Srpske akademije znanosti i umjetnosti, primjećuju i zaključuju da Srbi u svojom „vekovnom“ naumu ne odustaju. Srpski  janjičari iz hrvatskoga naroda su predstavnici Sokolove mreže. Istaknuti lider srpske politike kod Hrvata je Dragan Čović, suradnik i djelatnik  Vazduhoplovne industrije JNA-KOS-a.

Čovićeva  ideološka – genetska tanka nit je Jugoslavenska-Sokolovska-Totalitarna-Komunistička. Danas ideologiju Dragana Čovića i Milorada Dogiga vidimo kao  racionalnu tvorbu, prirodne sastavnice društvenog života u borbi za opstojnost Hrvata i Srba u Bosni i Hercegovini. To je špranca beogradskih nauka, kojim se  zasnovao vrijednosno  neutralni pojam povijesne misije beogradske vizije. Misija Milorada Dodiga i Dragana Čovića je da preko svojih bivših komunističkih struktura, djelom jugoslavenske Sokolove mreže, preko koje se sustavno, institucionalno plasiraju i realiziraju političke  i ekonomske ideje, pod plaštom, zaštitom komunističke-totalitarne-Sokolove  pravosudne mreže.

Spojnost  realizacije ekonomskih ideja, jednak je spojnosti ekonomske moći sokolove pravosudne mreže. Pustošenje poduzeća u pretvorbi i privatizaciji, osmišljenim certifikatima (izmišljena fiktivna vrijednost) Sokolove mreže,osigurala je provođenjem beogradske vizije i misije u enormnim bogaćenjima pojedinaca, i velikom neprirodnom usponu pojedinaca na ljestvici pravosudne mreže, kao  odabranih zaštitnika kriminalnih skupina sokolove mreže. Raspodjela dobara crvenih menadžera Sokolove mreže, besprijekorno funkcionira desetljećima. Funkcionalnim diferenciranjem ideologije predstavnici sokolove mreže po potrebi na određeni period postaju i hrvati, zaštitnici hrvatskih nacionalnih interesa. Ideologije kao simbolični sustavi, sustavi reprezentacije omogućavaju predstavnicima Sokolove- rigidne komunističke, jugoslavenske kaste, da vremenom postaju demokrati, borci za ljudska prava.

Slijepilo Hrvata, njihov politički ideološki diskontinuitet, omogućio je predstavnicima jugoslavenske komunističke kaste Hercegovine da manipulira hrvatskim narodom. Moralno argumentiranje pojedinih  predstavnika hrvatske majke Crkve, da je simbolično Jugoslaven-ćiriličar Dragan Čović, danas 2020. godine nezamjenjivi vođa hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, jednako je ideji da su predstavnici komunističkog pravosuđa, predvodnici totalitarizma, danas pravični, istinski Hrvati koji zagovaraju europske konvencije o zaštiti temeljnih  ljudskih  prava. Komunistička ideologija Sokolove mreže bila je majka njihovih socijalističkih nauka, oni vremenom rekonstruiraju povijest i ekonomiju, postaju demokrati, koji po naputku Beograda pustoše hrvatska poduzeća, provode ekonomsku i pravnu agresiju i raseljavaju Hrvate s povijesnih ognjišta.

Komunistička pravosudna mafija, prikriva njihov kriminal, u zaštiti i transformaciji svojih pozicija. Analizom rezultata pravosudnog kriminala koji je realiziran činjenjem i nečinjenjem tužitelja i sudaca (u predmetima pretvorbe i privatizacije Sokolove mreže) komunista-Jugoslavena, danas Hrvata, sa sigurnošću možemo konstatirati da se radi o osobama koje ne štite hrvatske, već srpske nacionalne interese. Zločine koji su počinjeni od komunista nad Hrvatima Bosne i Hercegovine, počev od 1917.-2020. godine, masovnog iseljavanja Hrvata iz istočne Hercegovine, križnim putem Fra Didaka Buntića, križnoga puta Drugoga svjetskoga rata, križnoga puta  Domovinskoga rata, samo je zabilježen jedan povijesni period križnoga puta Hrvata.

Svijest Hrvata procesno se mijenja utjecajem ekonomske, političke moći komunističkih, danas hrvatskih  menadžera, isprepletenih s moći predstavnika majke Crkve. U psihi Hrvata ,uz mentalni doživljaj hrvatstva i okoline, uz svjesnost i saznanja i činjenicu da im je danas 2020. godine  Jugoslaven i ćiriličar Dragan Čović nezamjenjivi vođa, jednaka je nekadašnjoj teoriji nezamjenjivog Tita, kojemu su se kleli i kojega su opjevali. Nedostatak volje i moralne uračunljivosti kod Hrvata Bosne i Hercegovine, omogućava kriminalnoj pravosudnoj Sokolovoj mreži ,da im i mrtvima povijest kreiraju, zatamnjuju i zatiru. Pitamo se kako biti odgovoran pred bližnjima, pred najmilijima, kada se štuje i provodi  politika  Beograda Milorada i Dragana, kroz HDZ BiH ?!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime