Prije nekoliko dana objavili smo članak o Ivani Kolovrat koja trenutno kao podstanarka stanuje u Makarskoj. Prije nešto više od dvije godine potpisala je ugovor sa HT-om, kupila i mobilni uređaj, a onda joj je nakon nekog vremena stigao i EVOtv kojeg, tvrdi, nije naručila, koristila niti pristala da ga koristi

Ivana Kolovrat u svom podstanarskom stanu, kaže, nema ni televizor pa nije ni mogla koristiti EVOtv uslugu zbog čega je u konačnici bila predmetom utjerivača dugova s kojem je HT prodao dugovanje od 40-tak €. Njezin momak Dario Vuleta ispričao nam je kako Ivana Kolovrat zbog nagomilanih računa za EVOtv kojeg ne koristi do kraja mjeseca nema što jesti jer je zadnje novce dala za pokrivanje duga.

Kontaktirali smo HT kako bismo dobili objašnjenje cijelog slučaja. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti: “Uvidom u podatke u sustavu utvrđeno je kako je korisnica aktivirala EVOtv uslugu 13.7.2020. godine kada se odlučila na ponudu Moja 3 paketa te je do 13.7.2021. godine plaćala mjesečnu naknadu u pola cijene. Ono što je korisnica dobila na poklon bili su HBO i Cinemax kanali šest mjeseci bez naknade. Korisnica je uslugu deaktivirala 30.1.2023. godine te je vratila uređaj. Također, provjerom je utvrđeno kako korisnica u razdoblju od aktivacije usluge do danas, dakle gotovo dvije i pol godine, nije uputila nikakav prigovor vezan uz aktivaciju usluge ili ispostavljene račune te napominjemo kako je djelomično izvršavala svoje obveze i podmirivala mjesečne naknade za korištenje usluge”, poručuju iz HT-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime