Načelnik općine Vir, Kristijan Kapović jedan je od najbogatijih lokalnih političara u Hrvatskoj

Za razliku od mnogih koji sa zebnjom dočekuju mršave mirovine, KristijanKapović u svom posljednjem političkom mandatu doista nema zašto strahovati unatoč mjesečnoj neto plaći od 13 tisuća kuna (bruto 19.203,00 kn).

Iako je u kreditima do grla i prema službenim podacima svaki mjesec mora raznim bankama isplatiti 14.336,36 eura i još 29.387,43 kuna odnosno  ukupno 135.476,49 kn (1EUR=7,4 kn), virski načelnik svejedno nema razloga za brigu. U posljednjoj imovinskoj kartici naveo je da na godišnjoj razini ostvaruje prihode od 5,57 milijuna kuna, pa su mjesečne obaveze prema raznim vjerovnicima prava sitnica.

Iz službene napomene koju je u svoju imovinsku karticu upisao Kristijan Kapović, vidljivo je kako iz godine u godinu njegov ugostiteljski objekt zarađuje sve više i više

Osim povećih prihoda, Kristijan Kapović može se pohvaliti i brojnim nekretninama. Vlasnik je čak tri kuće na Viru ukupne procijenjene vrijednosti preko deset milijuna kuna, a vlasnik je i stana te garaže u Zadru koji vrijede ukupno 1,83 milijuna kuna.

Kapović je i vlasnik tri građevinska zemljišta na Viru ukupne vrijednosti 378 tisuća kuna. Kada je o pokretninama riječ, ni tu Kristijan Kapović ne oskudijeva. Vlasnik je dva motocikla i tri osobna automobila. Sve u svemu, nakon što odradi nepune dvije godine svog posljednjeg mandata, Kristijanu Kapoviću neće nedostajati načenička plaća.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime