Sreli se povjesničar i futurista, kako to biva međ intelektualcin imaju kompromis: “povijest ne mazi one koji glume Boga” onako visoko intelektualno progovori povjesničar, na to u maniri Z generacije: “istina laže, vrijeme nije uvijek konačno za minijaturne kraljeve, mislim lidere” podvali futurist!

Među nama rečeno, tko ne bi volio biti obasjan liderovim svjetlom. Naime, za vremena koje nije lideru konačno, posljednji ostaci Hrvatskog naroda, napuštaju BiH! U očajničkom su potrazi za novim domom, novim liderom. Ostavljajući druga dva naroda: Bošnjaci&Srbi, da se sudare, na pravcima izazivanja granice onoga, za što su spremni učiniti, kako bi ovladali tlom?
Što bi dalje u tekstu moglo biti središte zanimanja, nego kratka povijest čudesnog puta Hrvata, predvođenih liderom: Lider je rob svoje brige za Hrvatski narod: tisuće su poginule, tisuće su invalidi, stotine tisuća raseljeno-iseljeno! Nema te cijene koju Lider ne bi platio za spas jedne-jedine-jedinstvene-razdIjeljene domovine BiH! Nije li se povijest poigrala, dajući lideru u ruke sudbinu nacije? Jedina sudbina Hrvatskog naroda iseljavanje, napuštanje svoga na svom? No, no, no, ako je već iseljeno pola miliona, pa sad da za lidera bude problem tričavih stotinjak ijada? Što ako se je sudbina prevarila provjeravajući lideru sudbinu cijele nacije? Možda, kažem možda, da bi ga bolje razumjeli Srbi ili Bošnjaci?
Ipak, nameće se pitanje: kako naraštaje Hrvatskog naroda ostaviti na ovom svijetu bez minijaturnog kralja? Razmišlja li itko o tome? Akademici? Gorančani? Širokobrježani? Plenković&Radman? Blinken? Možemo se samo nadati kako će se pojaviti izabranik, koji će nastaviti sprovoditi liderove ideje i politike. Nikako ne smijete sumnjati, ili, dovesti u pitanje: da je liderova žrtva, najjači razlog opstanka nacije!!!
Dakle, kako bi se nakon svih kompromisa povjesničara i futuriste, mogao donijeti sud tko je u pravu, vjerujem da će te se složiti s zaključkom: povijest smo doživjeli, posve nam je poznata, no, i, budućnost nam je isto takva…To Vam je zadnje što  istina neće slagati… Odgovori Odgovori svima Proslijedi

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime