Zamjenik načelnika općine Hrvace, Jakov Titlić, široj javnosti poznat kao sudionik nemilog incidenta kada je pretučen nogometni sudac Bruno Marić uživa brojne povlastice.

Osim mjesečne plaće od 7.268 kuna, naši izvori iz općine Hrvace tvrde da još ima i mjesečni dodatak veći od 4.000,00 kuna zbog činjenice da koristi svoj privatni automobil za dolazak na posao. Ako je to istina, onda je lako izračunati da Jakov Titlić mjesečno od općine Hrvace dobiva 11.434 kune što je prihod kakvim se može pohvaliti malo koji pomoćnik ministra u Vladi RH. Zanimljivo, Titlić od kuće u Potravlju do općine u Hrvacama ima 5-6 kilometara u jednom i isto toliko u drugom pravcu odnosno godišnje napravi maksimalno 4.500 kilometara. Uobičajeno je da se po kilometru plaća naknada od 2 kune, pa bi to na godišnjoj razini bilo najviše 9 tisuća kuna. Nije jasno zašto onda općina troši nevjerojatnih 50 tisuća kuna na putne troškove koji se odnose na korištenje privatnog vozila u službene svrhe.
Mjesečna zarada koju ostvaruje Jakov Titlić i nije velika u usporedbi s primanjima načelnika Dinka Bošnjaka kojem svaki mjesec općina uplaćuje brutto iznos od gotovo 27 tisuća kuna, a nakon odbitaka, ostaje mu netto plaća od 15.253,72 kune!
Lijepo je biti dio općinske vlasti u Hrvacama, nema što. Stoga je razumljivo da im se teško odreći svojih dobro plaćenih fotelja, pa ako treba okrenut će i leđa investitorima plinske termoelektrane koje su hvalili i govorili da im je projekat ekološki. Sve za ostanak na vlasti. Tako ovih dana Jakov Titlić provodi izvanredne mjere zaštite svoje fotelje obilazeći temeljne odbore HDZ-a u mjestima općine Hrvace, užurbano učlanjujući ljude s pristupnicama na kojima su datumi i više nego sumnjivi… (NASTAVLJA SE…)
(Foto:Facebook)

1 KOMENTAR

  1. Moj Narode ,to su sitnice šta se vidi na papiru ,.Disu ručkovi po restoranim fešte sve mukte a druge stvari da ne spominjem znate sami.Pred izbore stave koju lampu po selu ,malo asvalta i koji kamijon zala,ljudim zamazu oci za izbore .Nije narod više glup .Došlo je vrijeme Novi Vjetrovi pušu.Smjena Smjena.

  2. koja je trojka lovu od obnove podilila to je interesantno pitanje!!
    Jake lipo izgleda a i odjela su mu kvalitetna može kada sve zna i samo radi .Cestitke Jale

  3. Kažu ljudi da Dadic prima vise od Jale ali neznam. po kojoj osnovi .Tko je ovde lud a tko pametan .Dinja 27000 bruto kuna to ja nisam u životu vidijo.ajme ajme

  4. Jale je vrhunski sudac i cijenjen ali ga zamalo u Stobrecu ne uhvatise sa Kolegom.Cuvsj se Jale da te ne uhvate jer ćeš morati na sud .Do kuda si ti dogurao mladicu.Lako je njemu dok je Stipe ,Stipan je sef a svi drugi igračici dok USKOK ne dodje.sigurno mirno spavate!!

  5. Koliko znam ovo je godišnji izvadak putnih troškova svih zaposlenika općine koji na posao dolaze privatnim automobilom. Ako njih tamo ima pet znači, neka svaki ima u prosjeku 1000 kuna troškova mjesečno to je 10000 godišnje, odnosno 50000 za sve…a ova novinarska banda namjerno šalje ovakve informacije u javnost i tumači ih na svoj način jer drugačije ne zna…jadan narod…koliko vidim dolje i piše koliko se izdvaja za pomoć ljudima pri gradnji kuća i svašta nešto, ali to su vjerojatno znali protumacit…

  6. jbte pas ,, ja dobijam 0.75 kn po kilometru , on 2 kn , zar nisu te 2 kn davno prije po kilometru bile ili za njih uhljebe i dalje stoji 2 kn ?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime