“S obzirom na novu sigurnosnu arhitekturu u svijetu i našu PROCJENU, u fazi smo izrade inačica za moguće uvođenje obveznog služenja vojnog roka”. – Tomo Medved

Svi koji zagovaraju vojnu obvezu trebali bi znati barem dvije temeljne stvari. Prva da HV nije vojno suverena zemlja, a druga da je u MORH-u, paralelno s ukidanjem vojne obveze, sprovedena obrnuta lustracija, odnosno da se HV iz djelatnog vojnog sustava riješila svih dragovoljaca – branitelja Domovinskog rata, kao i svih onih domoljuba koji nemaju bilo kakav doticaj s bivšom JNA, UDBA-om ili KOS-om. Činjenica da se taj proces odvijao po zahtjevima SAD, a sada bi našu djecu ponovno trebalo slati kao meso ovim povampirenim NATO psihopatima i ratnim huškačima.

Željan Jurlin 

JAVNO DOBRO 

2 KOMENTARI

  1. Van svake rasprave o svrsishodnosti vojnog roka, činjenica je da suverena ozbiljna Država mora imati jaku vojsku. Pogledajmo Švicarsku, Finsku.. kako je to tamo riješeno. Danas se uvodi vojni rok, ali regruti mogu kazati “ne želim” i to je to. Nadalje, gdje je infrastruktura za to, regrutni centri, vojarne, poligoni, i sve potrebno – ne postoji. Znači imamo još jednu Kradezeovsku maglu kojom se ovcama mažu oči da se nešto radi a ne radi se ništa. Osim toga dobar je jedan komentar Indexa gdje govori o Velikom vođi koji je doslovce izbjegao vojni rok u JNA, potom kad je rat izbio pobjegao u Brisel, a majka mu je kao medicinarka izgleda osigurala anemijsku “diplomu” da sve bude po Zakonu. I taj sada želi hrvatsku djecu slati u vojsku i u vrlo mogući rat na Istoku koji neminovno slijedi. A onaj zanos i polet stvaranja Hrvatske Države koji je spontano u Narodu buknuo 1991 svekoliki Kradezeovski “Domoljubi” su svesrdno pogasili i uništili napravivši Hrvatsku Državu svojom prčijom, i otevši Državu hrvatskom Narodu. I najžalosnije je što misle da taj isti hrvatski Narod to ne vidi i ne zna. Bezobrazluk i bahatost Velikog vođe prešla na sve spore Krade-stranke. Gadljivi ste “gospodo”.

  2. Čo vuk , bez jedne noge je šepavko, da bi “naš jus” i “naši jusovci” bili kompletni i da bi se razveselili skupa s njim ,morate nabrojati sve jusovce skupa, s njima , od 1918 do danas, a to su prva i druga vugoslava sa titekom “ljubičicom belom” ,koji ima meter putra na glavi kao i njegov predhodnik karađorđević i njihova svita , čede, komunisti, partizani, dakako i njihovi đenerali, a vodili su ih “velikani” sa šepavkom titekom, đeneralima, čedama, partizanima, “krasne” ljudine, ki “plovodina” repate šarove. Kako ide sve, sa diktatora na na sina ,tako i diktatura jugo šumskih proletera sa žike kralja na titeka, sa titeka na vranceka, sanadera, manolića, mesića, jusipovića ,kolindu ,milanovića plenkovića i ostale rodne grane kpj-u i jusa, a za njih je drukala i Majka Crkva čuli ste za strosmajera, ova današnja za partizana vranu,zato slušaj Majku Crkvu “pobožni” navistitelji su svugdje i posvuda, zato i trče čede, paroci profirij, nikolići i mladi skojevci u RIM ,oni određuju svetost naših Biskupa i Kardinala u Rimu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime