Splitska glazbenica Jelena Rozga proteklih dana uživa u radnom ljetu diljem obale i mami uzdahe gdje god se pojavi. Već za nekoliko dana Rozgu očekuje koncert u makarskom Petru Panu

Atraktivna plavuša veselo pozira na brojnim lijepim mjestima i svojoj publici, uz zavidnu liniju i zarazan osmijeh, pokazuje koliko uživa u ljetnim mjesecima. Proteklog vikenda tako je svojim koncertom oduševila makedonsku Strumicu i Ohrid, a slobodne trenutke iskoristila je za uživanje u prekrasnom krajoliku ovog jezera koji kao i Jelena, naprosto oduzima dah.

Lijepa glazbenica nestrpljivo iščekuje nadolazeći koncert koji nas u subotu, 27. srpnja očekuje u najpopularnijem makarskom klubu Petar Pan. Ususret tradicionalnom nastupu koji održava već niz godina, Jelena otkriva koliko joj znači.

“Ovaj klub i njegova publika imaju posebno značenje u mom srcu i svaki novi nastup tamo za mene je nalet adrenalina. Baš svaki je za mene bio poseban i ostao mi je u neizbrisivom sjećanju.“ – otkriva Jelena Rozga i dodaje: „Pripremam program pjesama Magazina ali naravno i mojih najnovijih pjesama. Posebno se veselim otpjevati pjesmu Moje Proljeće koja uvijek uspjeva unijeti nemir u moje srce. Skupa ćemo napraviti noć za pamćenje, čekam vas u Petru Panu!“.

Petar Pan već je niz godina omiljena destinacija brojnih zvijezda. U proteklih 12 godina postojanja ovaj makarski biser osvojio je srca tisuća domaćih i stranih gostiju. U narednim vrućim danima obećaje do sad najuzbudljivije ljeto ispunjeno vrhunskom glazbom i koncertima regionalnih zvijezda poput Severine koja nastupa 3. kolovoza, Jole 9. ili pak Željka Joksimovića koji će 16. kolovoza koji će zatvoriti koncertnu sezonu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime