Čuveni PR stručnjak Jerko Trogrlić koji je zahvaljujući HDZ-ovom gradonačelniku Branku Dukiću godinama zarađivao na teret zadarskih poreznih obveznika, ostao je naglo bez angažmana

Tako barem tvrde na jednom lokalnom portalu koji su vijest pod naslovom “Gradonačelnik Dukić nakon pet godina odustao od PR usluga Jerka Trogrlića” objavili, a potom i obrisali. Prema, zasad, dostupnim informacijama, Jerko Trogrlić neće više obavljati poslove odnosa s javnošću, a zašto je Branko Dukić odustao, nije poznato.

Zbog Jerka Trogrlića koji je na račun Grada Zadra u proteklih pet godina zaradio više stotina tisuća kuna, javnost i politička oporba godinama su negodovali. Bezuspješno. Branko Dukić nije se htio odreći Jerka Trogrlića unatoč činjenicama koje mu nisu išle u prilog. Primjerice, u Gradu Zadru rade brojni stručnjaci koji su dio svoje karijere proveli u medijima i itekako dobro se snalaze kada su u pitanju poslovi odnosa s javnošću. To su Neven Klarin, Marina Mihovilović-Pajkin, Boris Artić i drugi. Dukiću su prigovarali i zbog visine novčane naknade koju mjesečno na teret građana Zadra uplaćuje Jerku Trogrliću, a riječ je o iznosu od 15-tak tisuća kuna. No Branko Dukić se Jerka Trogrlića nije htio odreći.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime