Jučer je u Kninu održan Kninski miting 2021. Na mitingu je nastupilo ukupno 6  klubova iz cijele Dalmacije, te susjedne Bosne i Hercegovine sa oko 150 mladih atletičara. Atletski klub Sveti Marko se može pohvaliti sa osvojenih  12 pojedinačnih medalja i zlatom u štafeti

Najuspješniji makarski atletičari bili su Nora Raffanelli sa osvojene dvije zlatne medalje u skoku u dalj i bacanju vortexa. U bacanju vortexa Nora je prva mlađa kadetkinja u Hrvatskoj koja je prebacila čarobnu granicu od 50 metara ove sezone. Sa rezultatom od 51 metar uvjerljivo je pobijedila, te je sa ovim rezultatom ove godine najbolja mlađa kadetkinja u Hrvatskoj u ovoj disciplin. Duje Čondić pobijedio je u utrci na 100 metara sa novim osobnim rekordom u konkurenciji kadeta. Nora Vuković pobijedila je u skoku u dalj i bila srebrena u utrci na 100 metara u konkurenciji mlađih juniorki. Ema Lalić bila je dva puta srebrena u skoku u dalj i u utrci na 60 metara u konkurenciji mlađih kadetkinja. Lara Grubišić bila je dva puta srebrena  u bacanju vortexa i u utrci na 200 metara. Mia Grbavac u konkurenciji mlađih juniorki zauzela je treće mjesto u utrci na 100 metara. Anda Lalić bila je druga u skoku u dalj, Ana Mileta bila je treća u skoku dalj.

U juniorskoj konkurenciji u sastavu Anda Lalić, Ana Mileta, Mia Grbavac i Nora Vuković makarska štafeta je pobijedila te osvojia zlatno odličje. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime