Prije nekoliko dana, za sada nepoznat počinitelj ili više njih, uništili su osobni automobil marke Mazda u vlasništvu dugogodišnje novinarke Slobodne Dalmacije i portala Megamedia, Ane Dragičević.

Naime, netko je crnom bojom zalio cijeli automobil, pozvana je policija čiji su inspektori izvršili očevid no za sada se može samo nagađati tko stoji iza ovog napada.
Prema riječima Ane Dragičević ne može se naslutiti tko bi učinito ovo nedjelo, a sama kaže da nije imala nikakvih privatnih sukoba s bilo kime.[envira-gallery id=”72286″]

1 KOMENTAR

  1. “Upozorenje: ne kupujte kod MODABELLE u Mercesu u Makarskoj
    Žena kupi hlače za 499,50 kn na popustu, jer se ta ” vrhunska roba talijanske mode”, kako je reklamiraju, prodaje inače za 999 kn. Prava sitnica. Nakon dva nošenja iskesale se gače, kako mi zovemo, na kolina, guzice, nogavice, užas, kao one trenirke što ih muški s veseljem nose. Ode vratit hlače, trgovkinja ni čuti, a šefica poručila da uzme još jedne na sniženju! Ni izvinjenje, ni reći vidjet ćemo što se dade učiniti, ni vratit ćemo Talijanima.
    E, kako bi i mogli vratit kad je marža na ko zna koje kineske krpice s talijanskom etiketom 1000%.
    da funkcionira država MODABELLA bi bila zatvorena jer se radi o pljački kupaca bez odgovornosti” (Napisala: ANA DRAGIČEVIĆ)

  2. Jad i bijeda hrvatskog tržišta. Nikakve kontrole ne postoje. Kad bi kupac došao reklamirati, novu robu, po zakonu, mu se moralo udovoliti, ili novi artikl ili novce, naravno uz ispriku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime