Danas nam se javio Joško Cvitanović povodom članaka vezanih uz napad na ratnog vojnog invalida Damira Beroša u kojem je sudjelovao i Jure Brkan, istaknuti makarski HDZ-ovac.

– Vidim da ste objavili ovaj incident koji se dogodio u Makarskoj kao da smo pretukli ovog čovjeka odnosno ratnog invalida. Kaže da cijeni Hrvatsku i svakog hrvatskog branitelja te da osobno nije član ni jedne političke stranke, a kada je riječ o Damiru Berošu da je to jedan vrlo opasan čovjek koji je kao tempirana bomba i da mu treba stručna pomoć. Evo i njegove verzije samog incidenta: „Tog navedenog dana prijetio je članu moje obitelji i mog psa je bez ikakvog razloga šutnuo nogom i jadan pas je letio 2 m te je udario o zid i skoro poginuo, prije toga je napao čovjeka te mu razbio arkadu i htio ga pregazit automobilom. Taj dan kad sam mu prišao ja sam rekao da sam vlasnik psa i upitao ga zašto je to napravio, a on je odgovorio da će ga opet i na to se agresivno podigao jer je sjedio i rekao da ne dolazim na njegov teritorij. Vidio sam da se radi o bolesnoj osobi te smo pozvali policiju i krenuo sam put svog auta dok me je on pratio, slikavao i prijetio da će moj i od šure auto uništit i da ima sad zanimljive slike. U tom trenu me je odgurnuo i tu je došlo do sukoba koji je trajao tren do dolaska policije koju smo mi pozvali prije sukoba“, napisao je Cvitanović zamolivši nas da izbrišemo sve članke vezane uz taj događaj s portala.
Prema njegovim riječima, nije samo on zaradio zabranu prilaska Berošu već i Beroš ne smije prići njemu.

 

1 KOMENTAR

  1. Napast Branitelja je zločin !!! Ove orjunaše i sileđije izbacit iz stranke i trajno im zabranit obnašenje svih javnih funkcija !

  2. Makarski kunasi u HDZ-u,kod bih je sve za 1 kunu,sekta u Makarskoj koja je doktorirala medicinu i kleptomaniju. Lemuzinu sakuplja crveni grobar i on voli kune.

  3. Krajnje je vrijeme donijet Zakon o zaštiti časti Branitelja Domovinskog rata. Jer, nakotilo kukavica i podlaca, u medijima, “biznisu”, prosvjeti, politici. Branitelji su srž Hrvatskog dostojanstva i samosvjesti. Svaki napad na Branitelje je jednak četničkom napadu na Hrvatsku, i ima isti cilj kao četnička agresija.

  4. Zamislite judi moji šta Cvitanović traži od mega media. Cvitanoviću nije ti Vidučić Lopar kojega ste stavili na jasle, raneči ča šoldima iz Turiustičke zajenice. Dolijali su mnogi pa će i svi vi torbari iz TURISTIČKE ZAJEDNICE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime