Proteklih dana na području općine Baška Voda te na području susjednih općina utvrđeni su pozitivni nalazi testa na COVID – 19, stoga molimo sve mještane na dodatni oprez i pridržavanje mjera, objavio je Josko Roščić, načelnik općine Baška Voda i načelni lokalnog Stožera civilne zaštite

– Još uvijek se utvrđuju svi kontakti pozitivnih osoba, no prema prvim saznanjima radi se o većem broju kontakata pa kroz naredne dane možemo očekivati i porast pozitivnih osoba na koronavirus.

Ovim putem još jednom apeliramo na sve, a posebno na vlasnike i zaposlenike trgovina i uslužnih objekta na dodatni oprez i poštivanje mjera.

Obzirom na novonastalu situaciju ukoliko Vam je potrebna pomoć slobodno kontaktirajte Stožer civilne zaštite Općine Baška Voda, potpisuje obavijest Josko Roščić.

5 KOMENTARI

  1. Korona virus je mala bebica, kakav je taj interesni manipulator Roščić … Inače a posebno pred svake izbore on se pretvori u vještog manipulatora koji se pokušava ulizati građanima i izmanipulirati ih pod svaku cijenu ….Pa ljudi progledajte malo …Pa zar više nije dosta njegove strahovlade i svega drugog .. Smeče pohlepno ..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime