Josko Roščić prijeti službenicima prijavama ako izdaju građevinsku dozvolu Krunu Žulju!

0

Izgradnja centra javne i društvene namjene u Baškoj Vodi, vrijedna 30 milijuna kuna koju financira građevinski poduzetnik Kruno Žulj, trn je u oku HDZ-ovog načelnika Joska Roščića

Podsjećamo, Kruno Žulj je još 2004. godine kupio građevinsko zemljište stambeno-poslovne namjene koju naknadno načelnik Josko Roščić prenamjenjuje u prostor za izgradnju crkvenog objekta odnosno izgradnju vjerskog ili kulturnog  objekta javne namjene te je sve i prilagodio prostorno planskoj dokumentaciji općine Baška Voda. 13 godina kasnije, Kruno Žulj na jedvite jade dobiva svu potrebnu dokumentaciju koja prethodi izdavanju građevinske dozvole, no Josko Roščić se ne miri s takvim raspletom događaja te prijavljuje Žulja gdje stigne, iako bez valjanih argumenata. Kruno Žulj javno je optužio Joska Roščića da ga opstruira zato jer je htio polovicu budućeg centra za sebe, odnosno tražio je mito, što ovaj HDZ-ov načelnik nije javno opovrgnuo.

Župan Boban: Tko je taj Roščić?!

Koliko mu je stalo da spriječi Kruna Žulja u izgradnji novogh centra koji će donijeti i nova radna mjesta, najbolje ilustrira dokument kojeg je Josko Roščić poslao 28.ožujka ove godine na adresu Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje Splitsko-dalmatinske županije. U tom očitovanju, Josko Roščić navodi protivljenje izdavanju građevinske dozvole Krunu Žulju iako je resorno Ministarstvo prethodno utvrdilo da je sve po zakonu i da nema prepreke izdavanju dozvole. Josko Roščić ide i korak dalje pa prijeti službenicima Splitsko-dalmatinske županije da će u slučaju izdavanja građevinske dozvole općina Baška Voda poduzeti sve mjere protiv odgovornih osoba zbog nanošenja štete toj općini?! Roščić je, usput rečeno, sve poslao i županu Blaženku Bobanu koji je, kako neslužbeno doznajemo, vidjevši o čemu se radi, samo odmahnuo glavom i navodno rekao: „Tko je taj Roščić?“.
Konačno, u suludu borbu protiv novih investicija u Baškoj Vodi, uključio se i Filip Vidulin, desna ruka HDZ-ovca Joska Roščića koji kao županijski vijećnik obilazi urede u Splitsko-dalmatinskoj županiji i ogovara Žulja kao da je nekakav pubertetlija, a ne vijećnik HDZ-a… (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Filip Vidulin, nepismen čovik, od 11 sati dalje nije nikad u triznom stanju, on je samo mali načelnikov potrčkić šta drpne tu i tamo koju koščicu šta padne sa stola… on se može uljučit samo na marendu ili gajbu pive….

  2. Tko je Josko Roscic I Filip Vidulin? To su dva ortodoksna pokvarenjaka, lažljivca,koja su pod krilaticom Hdz opljačkali Bašku Vodu i šire.

  3. Toooo Bobane legendi…znas koje Josko Roscic?To ti je korumpirani lokalni redikul….pokra sve sta se moglo, zavadio cilo misto, jugoslaven u dusi…I NAJ BITNIJE SIN COPIDE , DOUSNIKA UDBE…

  4. Neće bit koju koscicu taj pijani nepismeni neobrazovani sramotno za misto da je donacelnik, vlaski crni pas Garo pokra je on masu masu toga, provjerite malo

  5. Ko će plaćat općinske dugove kad ova bankrotira nakon isplate svih tužbi samo Žuljeve (već dobivene na sudu!!) će Općinu bacit u bankrot a kamoli sve drugo? Ko će to platit? A ko će onda plaćat ovu estradu “zaposlenu” na općinskim jaslama ima ih bataljun! Najbogatija općina u Hrvatskoj, na šta spade sprdačina cilog svita!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime