Slučajni gradonačelnik Makarske i slučajni saborski zastupnik HDZ-a, Jure Brkan i dalje ne vidi ništa sporno sa ilegalnim radovima na Cvitački

Podsjećamo, nadležni Upravni odjel za turizam i pomorstvo utvrdio da investitor, Romana d.o.o. nema potrebne suglasnosti za izvođenje građevinskih radova na plaži. Utvrđeno je također da Romana d.o.o. nema ni koncesiju kojom bi građevinski radovi bili ozakonjeni.

No, slučajni gradonačelnik Jure Brkan pravda se da takvi problemi postoje na čitavom Jadranu. Istodobno, svojim tvrdoglavim odbijanjem da kao gradonačelnik reagira, Jure Brkan pokazuje svoju političku i građansku nezrelost. Tako je za RTL izjavio da „ako postoji prekršaj, neka sve ide sukladno zakonu“?!.

Na novinarsko pitanje vidi li on devastaciju obale, Jure Brkan odgovorio je u svom dobro poznatom stilu. – Devastacija obale je općenito veliki problem na cijelom Jadranu. U konkretnom slučaju o kojem mi govorimo, a ono što sam ja upoznat, čak ni inspekcija nije našla ništa. Inspekcijski nadzor nije ustanovio devastaciju obale. Tako da mimo inspekcijskog nadzora ja više ne mogu o tome reći, „izvalio“ je Jure Brkan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime