Najsposobniji, najpametniji i najomiljeniji HDZ-ovac u Makarskoj je Jure Brkan i upravo je on jedini kandidat za predsjednika makarskog HDZ-a

To što je pod njegovim vodstvom, HDZ na lokalnim izborima u svibnju ove godine doživio povijesni poraz, za članove stranke nije odlučujuće. Bit će ovo unutarstranački izbori bez šalabahtera obzirom da je Jure Brkan jedini kandidat. Dakle, naredne četiri godine, Jure Brkan je novi/stari šef makarskog HDZ-a što svojim ogromnim potencijalom, elokventnošću, inteligencijom, sposobnošću i izraženim liderskim osobinama i zaslužuje.

Makarska je Juri Brkanu bitna. Bio je to i slogan pod kojim je dobio mandat gradonačelnika Makarske 2017. Potom je postao i slučajni saborski zastupnik i on da mu Makarska više nije bila toliko bitna. Tako je izostao sa posljednje sjednice Gradskog vijeća Grada Makarske kada je otišao na zasjedanje Sabora. Važući je li bitnije nazočiti sjednici Gradskog vijeća u Makarskoj kao oporbeni vijećnik ili otići u Zagreb u gotovo praznu Sabornicu, Brkan je odlučio da je važnije sjediti u Saboru.

Predane su i kandidature za potpredsjednike makarskog HDZ-a. Kandidirali su se Joško Kosović, Martina Mustapić Glibota i Neven Vranješ. O Nevenu Vranješu smo već pisali, pogotovo o njegovoj ulozi u izgradnji dječjeg vrtića na Zelenci. Teško je povjerovati da bi Neven Vranješ bez stranačke iskaznice HDZ-a dobio posao, no o temi uhljebljivanja strabnačkih poslušnika u Makarskoj ćemo drugom prilikom.

Martina Mustapić Glibota osim istaknute uloge u mladeži makarskog HDZ-a, poznata je i po svom radnom mjestu tajnice u Gradu Makarskoj, a Joško Kosović, svoju sposobnost dokazao je na krilima MARE (i njenih projekata koje je pripisao sebi). Kao budući potpredsjednik makarskog HDZ-a imat će priliku pokazati koliko je uistinu sposoban voditi grad.

Buduće novo vodstvo makarskog HDZ-a zapravo predstavlja dio tima kojeg je SDP potukao do koljena na lokalnim izborima, a što može upućivati i na sudbinu HDZ-a u Makarskoj.

2 KOMENTARI

  1. Sve smrad do smrada, a pogotovo antihrvati i luciferi kao sta su brkan narkomn i raos marko veliki korumpirani kriminalac i krscanin vjernik koji redovno licemjerno lize oltare, a privario je tj. opjacka Boga i Gospu. Svi cete gorit u paklu gubo od gube i bagro komunisticka sa ostalim hdz i sdp kriminalcima..

  2. Tugo moja kome pripade nova partija otkako joj nevjeruju istinski HDZ-ci.
    pa vjerovali ili ne,90% članova nije dobilo poziv, niti su upoznati o sastancima kao i kandidaturi za predsjednika i zamjenike.
    Jadni li su !!?? , nakon katastrofe na lokalnim izaberu opet SPODOBU juru drkana i ovih troje,a među njuma N.Vranješa kojeg od cca 170 čl.temeljnog ogranka kojem su nazočilinjih 15. članova temeljnog ogranka podrži njih 7-8.dakle, niti temeljni ogranak ga nepodržava ali ipak mašinerija ga kandidira…..jadne li stranke koju niti članovi ne podržavaju …

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime