Jučer je održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Makarske povodom Dana grada Makarske koji se inače obilježava svake godine 24.listopada

Zoran Paunović, SDP-ov gradonačelnik i njegova svita odlučiše nakon dugo godina pomaknuti sjednicu Gradskog vijeća baš za petak (jučer) 20.listopada. HDZ-ovci se naljutiše i jučer nisu došli na svečanu sjednicu jer se, eto, SDP-ovci ne drže tradicije. Međutim, nije SDP-ovcima toliko do (ne)poštivanja tradicije koliko da se sjednice Gradskog vijeća održavaju petkom kada je Jure Brkan u pravilu u Hrvatskom saboru kao slučajni saborski zastupnik.

Politički podkapacitirani i Paunović i Brkan zapravo ne shvaćaju koliko su u krivu. Zoran Paunović zazire od nazočnosti Jure Brkana na sjednicama Gradskog vijeća umjesto da njegove nastupe doživi kao prednost. Tkogod da sluša Juru Brkana, teško da će za njega i HDZ glasovati osim ako nije na neki način prisiljen (čitaj uhljebljen od strane HDZ-ovaca, vezan stranačkom iskaznicom i sl.). Jure Brkan, pak, ne shvaća da politika nije za njega i da čini štetu HDZ-u čim otvori usta.

Tako je bilo i jučer. Jure Brkana nije bilo na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Makarske jer je bio u Hrvatskom saboru. Za vrijeme trajanja svečane sjednice, Jure Brkan nije sjedio skrštenih ruku već se popeo za saborsku govornicu i o nečemu govorio. Kažemo o nečemu jer je doista nebitno o čemu je govorio. I to pred praznim Saborom Gotovo nigdje nikoga. Želimo vjerovati da su zastupnici otišli na jeftin ručak u saborski restoran, a ne da su izašli kad su vidjeli da će Jure Brkan lupetati, pardon, govoriti.

1 KOMENTAR

  1. Ne samo da nisu slušali Brkana nego nisu bili na radnom mist što im stoji u opisu posla u ugovoru o zapošljavanju a dnevnicu su
    uredno naplatili.Uši postoje za slušanje
    a ne za pregled.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime