Jutros su krenuli radovi na uređenju kafića „Vagabundo“ u vlasništvu načelnika općine Vir Kristijana Kapovića

Ništa čudno, ipak turistička sezona kuca na vrata, no naši čitatelji upozoravaju na činjenicu da radove na uređenju vrše djelatnici tvrtke „Vir održavanje“ u vlasništvu općine Vir!

– Evo, od jutros trojica djelatnika Vir održavanja boje stupiće na terasi kafića i to nije prvi put,kazao nam je jedan naš čitatelj.

Prije nekoliko godina su djelatnici tvrtke Vir održavanje bili angažirani na radovima vanjskog šanka ovog ugostiteljskog objekta, a zbog čega je USKOK u Splitu vodio istragu i ispitao nekoliko radnika. Kako tada nisu reagirali niti sankcionirali takvo ponašanje općinskih vlasti i tvrtki, Kristijan Kapović je nastavio koristiti svoju načelniku poziciju. Da su USKOK i policija tada odradili posao, jutros vjerojatno ne bi radnici Vir održavanja bojali privatnu imovinu… Ne bi čudilo ni to da se naknadno djelatnicima koji bojanju Kapovićevu imovinu ispišu rješenja o korištenju slobodnih dana, godišnjeg odmora ili bolovanja.

U razgovoru sa jednim djelatnikom poduzeća „Vir održavanje“ koji je želio ostati anoniman, doznajemo kako činjenica da su na poslovima uređenja ugostiteljskog objekta u vlasništvu Kristijana Kapovića angažirani općinski djelatnici nije nimalo čudna.

– Gledajte, oni to tako rade godinama. Uređuju objekte u vlasništvu Kristijana Kapovića i njegovog oca Davora i nikome ništa,kazao nam je jedan djelatnik Vir održavanja.

Portal Megamedia doznaje i to da je do konkretnih brojki kada su u pitanju radovi tvrtke Vir održavanje nemoguće doći. Oporbeni vijećnici su u više navrata inzistirali da im se pokažu detalji poslovanja, pogotovo da se konačno razjasni jesu li svi radovi plaćeni i po kojoj cijeni, no općinske vlasti te podatke kriju kao zmija noge.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime