Da se na jutrošnjem trosatnom sastanku Kristijana Kapovića i njegovih šegrta s vodstvom HDZ-a raspala cjevovodna koalicija, sada je već stara vijest

Stara vijest je i da će sutra teatralni Kristijan Kapović kao samoproglašeni koordinator i specijalni savjetnik na sazvanoj novinskoj konferenciji govoriti o neuspješnoj suradnji sa nesuđenim koalicijskim parnterima. Novost je da će sutra, sasvim je izvjesno, doći do preokreta.

Sigurno je da će čuvenih 17% koje Kristijan Kapović stalno spominje kao kamen temeljac nakaradne koalicijske suradnje ući u anale političke gluposti “maloga mista”. Redefiniranje uvjeta svakako je njegov poraz, a odustajanje od suradnje s HDZ-om je za Kapovića ravno biblijskom potopu. U slučaju razlaza, Kristijanu Kapoviću preostaje politička eutanazija. Utjeha mu je da ostaje stanovnik, makar na papiru, najbolje turističke destinacije na hrvatskom Jadranu. Sutrašnja konferencija, ako je organizatori ne otkažu, bit će sadržajno vrlo interesantna. Pitanje je zašto su u HDZ-u dopustili ovakvu situaciju za sebe iako je od samog početka i vrapcima na grani jasno da su Kapovićevi šegrti bili nepotrebni uteg. Štogod da se dogodi unutar neformalne nakaradne cjevovodne koalicije, HDZ je najveći gubitnik!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime